BAT mangler chauffører - og de skal helst komme hurtigt

BAT mangler chauffører - og de skal helst komme hurtigt
BAT mangler chauffører til at køre busserne på Bornholm og vil gerne tiltrække nye medarbejdere ovrefra. Her på øen er der nemlig få ledige buschauffører, fortæller trafikchef Niels Rasmussen. Arkivfoto: Henrik Nielsen
NYHED | ABONNENT | 22. SEP 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
22. SEP 2023 • 15:30

Det kommunale trafikselskab mangler chauffører her og nu. Derudover forventer trafikchefen, at en del går på pension i de kommende år.

Når krisen kradser, og situationen er på vej ud af kontrol, tænder politiet i Gotham City det signal, som tilkalder Batman. Noget lignende gør chefen i regionskommunens trafikselskab for at tiltrække nye BAT-kvinder og -mænd til at køre bus.

"Vi har en akut mangel på chauffører, der kan køre BAT's busser rundt på øen", fortæller regionskommunen på Facebook.

Blikfanget er en buschauffør med en Batman-maske, og i opslaget er der også et link til et egentligt jobopslag, hvor BAT søger buschauffører, både til fuldtid og afløsning.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdatert kl. 13.05. Næste opdatering kl. 001.14.

Bornholms energi og forsyning