Affald på menuen

NYHED | ABONNENT | 4. OKT 2022 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
4. OKT 2022 • 05:30

Når Sustainable Food Week kommer til Bornholm i næste uge, er energi, fødevarer og affald hovedtemaerne.

Bæredygtig energi, lokale fødevarer og affald er hovedtemaerne, når virksomheder, eksperter og studerende fra hele verden kommer til Bornholm i næste uge for at finde løsninger på fremtidens globale udfordringer. Det sker i forbindelse med arrangementet Sustainable Food Week, der sætter fokus på krydsfeltet mellem fødevarer, energi, ressourcer og bæredygtighed.


Vil du have adgang til artiklen?



Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her