Svensk Politi i aktion igen: 102 stenkast er nu anmeldt
Svensk politi har nu modtaget 102 anmeldelser om stenkast på E65. Privat foto

STENKAST | SVERIGE | GRATIS
14. JUL 2021 • 08:52
Sofie Møller
Journalist

Svensk Politi i aktion igen: 102 stenkast er nu anmeldt

Tirsdag morgen nåede svensk politi op på 100 anmeldelser om stenkast på biler på E65, men i løbet af eftermiddagen steg dette tal yderligere, og hele to gange måtte politiet rykke ud igen. Det skriver det svenske politi i Skåne på deres Twitter-konto.

Den første anmeldelse modtog de klokken 16.22, og den drejede sig som et stenkast på E65 uden for Ystad. Stenen blev kastet mod en svensk bil. Politiet oplyser på twitter, at de straks var på stedet, hvor de gik i gang med at efterforske hændelsen og lede efter en mulig gerningsmand.

Lidt over en time senere kom endnu en anmeldelse, nemlig klokken 17.34, som ligeledes drejede sig om et stenkast på E65 denne gang lige øst for Skurup. I dette tilfælde var det en dansk bil, der blev ramt. Igen skriver politiet, at de var på stedet og søger en gerningsmand.

Ifølge politiets oplysninger har man endnu ikke pågrebet nogen, men politiet er kommet tættere på en mulig årsag til, hvorfor der bliver gået efter danskere. Pressetalsmand for Polisregion Syd i Sverige, Ewa-Gun Westford, vil dog ikke komme med spekulationer om et muligt motiv i medierne.

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder