Rønnefirma har ambitioner: Vil sælge til hele landet

Rønnefirma har ambitioner: Vil sælge til hele landet
Blandt andre Bilhuset Elmer sælger elstanderne. Foto: KH Maskinfabrik
| 4. MAR 2021 • 09:43

4. MAR 2021 • 09:43

ELSTANDERE

Med lanceringen af en ny stander til elbils-opladere ønsker KH Maskinfabrik, Rønne, at forskønne gadebilledet og parkeringsarealer ved at pakke de nuværende elbils-ladeløsninger ind i et slidstærkt og mere stilrent udtryk.

 

Vi ser et potentielt marked,
hvor der kommer flere og flere
ladestandere, og hvor der vil opstå
et behov og en øget efterspørgsel

 

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Maskinfabrikkens elladere udføres i sort pulverlakeret stål, som både er vejrbestandig og beskytter ladestanderne mod påkørsel, og der er lagt vægt på et stilrent udtryk, som ikke "larmer" i gadebilledet, noteres det.

– Vi har udviklet denne stander, da vi ser et potentielt marked, hvor der kommer flere og flere ladestandere, og hvor der vil opstå et behov og en øget efterspørgsel efter solide standere og indpakninger til elladerne, fortæller Claus Duevang, direktør hos KH Maskinfabrik, i pressemeddelelsen.

Den nye løsning er både til private og erhverv, herunder boligselskaber, virksomheder og offentlige parkeringsområder. Løsningen sælges allerede som et ekstra produkt til kunderne i Bilhuset Elmer i Rønne, ligesom KH Maskinfabrik er i dialog med Bornholms Regionskommune og øens lokale boligselskaber.

Men ambitionerne rækker ud over Bornholm, fortæller Claus Duevang, og KH Maskinfabrik har kapacitet for at producere til hele landet, hvis efterspørgslen er der.

 

Maskinfabrikken

KH Maskinfabrik fremstiller stålkonstruktioner, specialiserede produkter og procestekniske løsninger som underleverandørarbejde. Derudover servicerer fabrikken maskiner inden for industrien, trykluftanlæg, autolifte og benzintankinstallationer på Bornholm.

I 2020 flyttede KH Maskinfabrik ind i sin nyopførte fabrikshal på 3.000 kvadratmeter og har i alt 27 ansatte.