Postkort fra flygtninge

Postkort fra flygtninge
| 10. SEP 2020 • 17:09
Af:
henrik-nielsen

10. SEP 2020 • 17:09
I forbindelse med Bornholms Kulturuge præsenterer Rønne Bibliotek udstillingen "Postcards from ..." med fotograf Martin Thaulows billeder. Man kan opleve udstillingen på græsarealet foran hovedindgangen og på udstillingsvæggen på selve biblioteket.

Udstillingen åbner lørdag, hvor Martin Thaulow også vil fortælle om arbejdet med den. Man kan bestille plads til foredraget på biblioteket. Det er gratis og forudsætter, at man har et kulturugebadge.


Formålet med udstillingen er at bryde med billedet af flygtninge som en kollektiv masse. Det sker med den personlige fortælling som omdrejningspunkt, og derfor præsenterer "Postcards from ..." en anden vinkel på flygtninge, end man er vant til, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Postcards from ..." kan opleves frem til den 1. oktober.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning