Det siger medejer og direktør i både det nuværende og det tidligere selskab bag Kadeau-restauranterne, Magnus Klein Kofoed, til TV 2/Bornholm.
Overvejelserne skyldes TV 2-programmet "Den Sorte Svane", hvor man omtaler konkursen i det daværende anpartsselskab bag restaurant Kadeau i 2020. Selskabet omfattede dengang også Hotel Nordlandet i Allinge og Brohuset ved Hammershus. Efterfølgende blev der dannet et nyt selskab med en ny ejerkreds, som i dag driver Kadeaus restauranter i København og i Vestre Sømark i Pedersker videre.
Ved konkursen var det Nicolai Dyhr, der var kurator i konkursboet. I tv-dokumentaren fortæller han, hvordan restaurantens værdifulde vinlager under konkursbehandlingen blev tømt, for derefter at blive erstattet med nogle andre flasker, som – underforstået – var mindre værdifulde. På den måde blev der ifølge Nicolai Dyhr kanaliseret værdier ud af konkursboet, som betød, at der var færre penge til kreditorerne.
Magnus Klein Kofoed afviser overfor TV 2/Bornholm, at der skulle være foregået noget uregelmæssigt i forbindelse med Kadeau-selskabernes konkurs.