Det siger medejer og direktør i både det nuværende og det tidligere selskab bag Kadeau-restauranterne, Magnus Klein Kofoed, til TV 2/Bornholm.
Overvejelserne skyldes TV 2-programmet "Den Sorte Svane", hvor man omtaler konkursen i det daværende anpartsselskab bag restaurant Kadeau i 2020. Selskabet omfattede dengang også Hotel Nordlandet i Allinge og Brohuset ved Hammershus. Efterfølgende blev der dannet et nyt selskab med en ny ejerkreds, som i dag driver Kadeaus restauranter i København og i Vestre Sømark i Pedersker videre.
Ved konkursen var det Nicolai Dyhr, der var kurator i konkursboet. I tv-dokumentaren fortæller han, hvordan restaurantens værdifulde vinlager under konkursbehandlingen blev tømt, for derefter at blive erstattet med nogle andre flasker, som – underforstået – var mindre værdifulde. På den måde blev der ifølge Nicolai Dyhr kanaliseret værdier ud af konkursboet, som betød, at der var færre penge til kreditorerne.