Klovn laver afsnit om Folkemødet

Klovn laver afsnit om Folkemødet
Klovn med Frank Hvam i en af hovedrollerne er snart klar til en ny sæson – og et af de nye afsnit optages på Bornholm. Pressefoto
| 2. JUN 2021 • 07:09
Holger Larsen
Journalist

2. JUN 2021 • 07:09

KOMEDIESERIE

Casper Christensen, Frank Hvam og resten af "Klovn"-holdet fra Nutmeg Productions ApS kommer til Bornholm for at lave optagelser til et afsnit om Folkemødet, der skal være en del af sæson 9 i den danske komedieserie.

De første afsnit af Klovn blev lavet helt tilbage i 2005, og tv-serien har siden da delt vandene. Mange er begejstrede, andre synes bare, at hovedpersonerne er for pinlige.

Nicoline Fritzen fra produktionsselskabet skriver i en pressemeddelelse, at man i forbindelse med optagelserne har brug for en større antal statister, der skal være en del af produktionen. Optagelserne foregår 14.-17. juni, og der bliver hovedsagelig optagelser på folkemødepladsen og i Allinge, men også i Listed og på en færge i Rønne Havn.

Nicoline Fritzen skriver, at alle medvirkende skal lade sig teste for corona af holdets sygeplejerske, og at man holder nogle strikse coronaregler.

Klovn har tidligere været på Bornholm. Det var i 2006, hvor flere lokale også medvirkede sammen med Casper, Frank og co.