Folkemødets direktør sygemeldt

Folkemødets direktør sygemeldt
Arkivfoto: Line Søndergaard Hansen
NYHED | 9. AUG 2024 • 10:50
NYHED
9. AUG 2024 • 10:50

Folkemødets direktør, Peter Christiansen, er blevet sygemeldt.

Det bekræfter den ene del af formandskabet i Foreningen Folkemødet Carsten Grønning over for Tidende.

– Peter er ganske rigtig sygemeldt, men jeg har ingen kommentarer til en personalesag, lyder meldingen fra Carsten Grønning torsdag aften. 

Den anden del af formandskabet Søs Marie Serup kommenterer ikke på personaleanliggender, oplyser hun. 

– Vi skal nok vende tilbage med nyt fra Folkemødet meget snart, skriver hun i en sms torsdag eftermiddag. 

Tidende har opfølgende spurgt, hvad sygemeldingen betyder for Folkemødets ledelse. Søs Marie Serup har dog ingen kommentarer til det spørgsmål.

Tidende har været i kontakt med Peter Christiansen, der ikke har nogle kommentarer.

Vil gerne fortsætte som direktør

Peter Christiansen havde første arbejdsdag efter sommerferien i mandags. I et interview i Tidende tirsdag fortalte han, at han har lyst til at fortsætte som direktør.

– Jeg synes, vi har et rigtig godt hold og har gjort det rigtig godt. Vi har fået nogle rigtig gode rutiner og en organisation, som er bedre og mere solid. Det er dét, jeg er blevet ansat til at sørge for, så jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan det udfolder sig fremover, sagde Peter Christiansen blandt andet i interviewet.

Peter Christiansen har flere gange været genstand for kritik, og umiddelbart efter årets folkemøde ville han ikke svare klart på, om han selv mente, han havde en fremtid i Folkemødet.

Men efter sommerferien meldte Peter Christiansen på sin første arbejdsdag følgende ud på spørgsmålet om, hvorvidt han mener, han har en fremtid i foreningen:

– Det synes jeg bestemt, jeg har. Jeg synes, det har været et rigtig godt folkemøde, og vi har selvfølgelig evalueret og fundet frem til, hvad vi skal gøre bedre.

Peter Christiansen erkendte i interviewet også at have lavet fejl, som han ville tage ved lære af.

– Men jeg har stadig meget solid opbakning i bestyrelsen. Nogle af de kampe eller konflikter, eller hvad du kalder dem, jeg har taget, har været nødvendige for at komme videre med Folkemødet. Sådan er det jo, når der kommer en ny chef, som vil noget, og som får et opdrag om at gøre nogle andre ting. Så skaber det lidt modstand rundt omkring i krogene. Det er nok det, vi har været igennem det sidste år på forskellige niveauer, lød det fra folkemødedirektøren.

Foreningen Folkemødet holder mandag bestyrelsesmøde. Ifølge TV 2/Bornholm er den daglige ledelse i Foreningen Folkemødet overtaget af produktionschef Dennis Nyman.

FÅ ABONNEMENT