Cykelhold giver penge til gode formål – og høster 19 punkteringer
Ingrid Funch Jørgensen fra Kvindekrisecentret modtog en donation fra Road Cycling Bornholm ved holdkaptajn Kennet Holm-Mortensen. Privatfoto

CYKLING | BORNHOLM | GRATIS
14. JUL 2021 • 05:53
Holger Larsen
Journalist

Cykelhold giver penge til gode formål – og høster 19 punkteringer

12 motionsryttere, fulgt af to servicefolk i en varevogn, fra cykelholdet Road Cycling Bornholm har gennemført deres Sommer-Tour 2021, fortæller holdkaptajn Kennet Holm-Mortensen.

Turen fandt sted over fire dage i begyndelsen af juli. Første etape gik fra Ystad rundt i den skånske natur og endte med en færgetur fra Helsingborg til Helsingør. Herefter fulgte to dage med ture på Sjælland, inden holdet tog færgen fra Køge og sluttede af med at cykle Bornholm rundt.

– Det var i alt næsten 600 kilometer, som blev tilbagelagt med godt humør, god mad og indlogeringer samt en masse punkteringer (19 styks), fortæller Kennet Holm-Mortensen.

Holdet har takket være flere gode sponsorer fået et overskud, som man har valgt at donere til to gode formål:

Cykling uden alder har fået 1.500 kroner, som kan bruges på borgere eller de frivillige, der er chauffører på cyklerne, når man tager de ældre med ud at cykle.

Kvindekrisecenter Bornholm har fået 1.500 kroner til at dække "lommepenge" til en tur i Brændesgårdshaven. Centret modtager desuden 10 fribilletter, som er skænket af Brændesgårdshaven, oplyser Kennet Holm-Mortensen.

Road Cycling Bornholm blev etableret i efteråret 2020:

– Vi kommer fra hele øen og er en blanding af gamle rynkebyryttere, nogle fra Team Giv Håb og nogen, der kender nogen. Vi kan bare lide at cykle og tager på træningsture sammen, siger Kennet Holm-Mortensen.  

Plejecenterleder Helle Kofod Hansen modtog en donation til Cykling uden alder fra Road Cycling Bornholms holdkaptajn Kennet Holm-Mortensen. Privatfoto

 

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder