Bornholms Brand bevilgede ekstra støtte i 2020

Bornholms Brand bevilgede ekstra støtte i 2020
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 28. APR 2021 • 20:42
Af:
Marie Hofman

28. APR 2021 • 20:42

Bornholms Brand A.m.b.a. holdt onsdag d. 28. april generalforsamling. Af bestyrelsens beretning fremgår det, at man har bevilget ekstra støtte i et coronaår. Det oplyser selskabet i en pressemeddelse. 

I 2020 behandlede man 121 ansøgninger om støtte og har bevilget midler til 63 projekter på Bornholm. Og fordi 2020 var et usædvanligt år med corona, valgte man at give ekstra i støtte, hvor de samlede beviligner rundede 6 millioner kroner.

– Der har været brugt mange timer i bestyrelseslokalet på at drøfte, hvordan vi - med de i den sammenhæng beskedne midler - kunne bidrage til, at Bornholm kommer så stærkt ud af krisen som muligt, lød det fra formand Per Hansen i sin beretning. 

Det førte til, at selskabet sammen med Sparekassen Bornholms Fond og E., S. og A. Larsens Legat etablerede den særlige støtteordning for det bornholmske forenings- og kulturliv med en samlet pulje på 1.5 mio. kr.

Den ekstra støtte kom også forsikringsselskabets kunder direkte til gavn, da en økonomisk hjælp til en række attraktioner på Bornholm gav gratis adgang for kunderne i forsommeren 2020.