Alternativet har valgt spidskandidat
Caroline Meyer White er valgt som spidskandidat for Alternativet til kommunalvalget. Foto: Jens-Erik Larsen

POLITIK | BORNHOLM | GRATIS
24. JUN 2021 • 10:42
Henrik Nielsen
Journalist

Alternativet har valgt spidskandidat

Caroline Meyer White er valgt som spidskandidat for Alternativet til kommunalvalget i november. Det skete på et opstillingsmøde tidligere på ugen. Derudover er Katrine Bærendsen valgt som kandidat. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vi er utroligt glade for valget, siger forperson Ditte Marie Koudal fra Alternativet Bornholm i pressemeddelelsen.

Hun fremhæver, at Caroline Meyer White med sin faglige viden og sine samarbejdsevner har skabt flotte resultater som formand for kommunens udvalg for klima og bæredygtighed. Katrine Bærendsen beskriver hun som passioneret, ambitiøs og superdygtig.

– Vi er glade for at kunne stille med to stærke, unge kvinder, siger Ditte Marie Koudal.

Caroline Meyer White er 40 år og mor til tre. Hun bor i bofællesskab på Buddegård ved Nexø. Som selvstændig rådgivende ingeniør ejer og driver hun virksomheden Glarbo & White sammen med sin mand, tømrermester Sune Glarbo.

Katrine Bærendsen er 23 år og snart færdiguddannet ernæringsassistent. Hun brænder blandt andet for social og økonomisk bæredygtighed, ligestilling og mangfoldighed. Hun bor sammen med sin forlovede på egen gård ved Lobbæk, hvor hun dyrker sin have og er selvforsynende med en masse frugt og grønt.Flere nyheder