18. MAR 2019 • 14:32SPORT

Jacob Bruun erstatter skadet Robert Skov på landsholdet

Robert Skov er skadet i et par uger og melder afbud til A-landsholdet, hvor Jacob Bruun Larsen erstatter ham.

FC København-spilleren Robert Skov må opgive at slutte sig landsholdslejren til de forestående landskampe, efter han søndag blev skadet mod Hobro i Superligaen.FCK kalder det en mindre skade og forventer, at han er ude i et par uger.- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg havde set frem til at være en del af A-landsholdet til de kommende kampe, men sket er sket, siger Robert Skov.- Heldigvis er det ikke en alvorlig skade, og jeg må bare arbejde videre, når jeg er tilbage, og så håber jeg, at chancen kommer igen, hvis jeg gør det godt for FCK. Nu bruger jeg bare min energi på at blive hurtigt klar igen.

I stedet er Dortmund-spilleren Jacob Bruun Larsen udtaget til A-landsholdet, oplyser DBU på Twitter.Den 20-årige spiller har dermed muligheden for at debutere på A-landsholdet efter at have spillet et hav af U-landskampe, blandt andet 13 af slagsen for U21-landsholdet.Også i Robert Skovs havde eventuelle spilminutter været lig med debut på Åge Hareides A-landshold, men Superligaens topscorer må nu vente på muligheden en anden gang.

Skov fik et skrub over knæet i FCKs kamp søndag og måtte lidt senere lade sig udskifte.Torsdag aften skal Danmark i en testkamp møde Kosovo. Næste tirsdag gælder det så EM-kvalifikationskampen mod Schweiz. Begge kampe er på udebane./ritzau/

15. JUL 2019 • 08:08 FOR ABONNENTER

Samaritter har højsæson

15. JUL 2019 • 06:30 FOR ABONNENTER

Inge og Rudi kan fejre diamantbryllup: Vi er født positive

Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt