Sådan holder du en forkælelsesdag for dig selv

SPONSERET AF PHFORMULACLINIC.DK OG BE-FASHIONABLE.COM

Sådan holder du en forkælelsesdag for dig selv

Trænger du til en dag, hvor det kun handler om dig? Så skal du måske holde en forkælelsesdag for dig selv. Men hvad skal du lave på en forkælelsesdag? Det giver vi dig inspiration til her.

I en travl hverdag er vi alt for mange, der glemmer at passe på os selv. Kender du det? Så trænger du måske til at holde en fridag, hvor det kun handler om dig. Hvis du trænger til at holde en forkælelsesdag for dig selv, er der flere ting, du kan gøre for dig selv. Vi giver dig her fire forslag til en skøn dag.

Lav hjemmespa
Drømmer du om en spaferie? Hvis du ikke har tid eller råd til en hel spaferie, kan du lave hjemmespa og forkæle dig selv. Her kan du eksempel bruge bodyscrub, ansigtsmaske og hårmaske. Når du har brugt forskellige skønhedsprodukter, kan du slutte af med en lækker creme, der passer til din hudtype. Du kan kigge hos phformulaclinic.dk. Her kan du booke en personlig hudplejeshopper, der hjælper dig med at finde den hudpleje, der passer til din hud.

Forkæl dig selv med det, du drømmer om
Vi har nok alle et eller andet, som vi drømmer om at købe. Uanset om det er en bog, et smykke, et stykke tøj eller noget helt fjerde, kan du med fordel købe det til dig selv på din forkælelsesdag. Hvis du leder efter smukke smykker, kan du kigge hos Anni Lu, der har et stort udvalg af flotte smykker. Hos Anni Lu finder du blandt andet øreringe, halskæder, armbånd og ringe, der kan understøtte din personlige smag.

Gå ud i naturen
Hvis der er noget, der virker afstressende for os mennesker, så er det naturen. Desværre har mange af os sjældent tid til at nyde den fuldt ud. Derfor kan du med fordel bruge din forkælelsesdag på at gå eller cykle en lang tur i skoven. Du kan også ro en tur i kajak, løbe en tur eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du kommer ud og mærker naturens ro og fred. Sluk telefonen i et par timer, og kom helt ned i tempo.

Gør det, du allerhelst vil
En forkælelsesdag handler om at gøre det, du allerhelst vil. Derfor kan du gøre alt det, du ikke når i hverdagen. Du kan eksempelvis læse en god bog hele dagen lang. Du kan også tage en tur i biografen alene og nyde, at du ikke skal noget som helst andet. Det vigtigste er, at du gør det, som du har allermest lyst til. På den måde skal din forkælelsesdag nok blive skøn.


Mest læste