Lukket inde af campus: Bygmester flytter sin virksomhed
Dan Dellgren fra EDC Bornholmerbo og Kenneth Nielsen fra Øens Byg & Montage foran det tidligere Land og Fritid, som bygmesteren har købt. Foto: EDC Bornholmerbo

13. FEB 2019 • 15:07 • AF HENRIK NIELSEN

Lukket inde af campus: Bygmester flytter sin virksomhed

Kenneth Nielsen fra Øens Byg & Montage har købt erhvervsejendommen Borgmester Nielsens Vej 14 i Rønne, der tidligere har huset DLG Land og Fritid. Overdragelsen sker den 1. marts, fortæller ejendomsmæglerfirmaet EDC Bornholmerbo i en pressemeddelelse.

Kenneth Nielsen ejer i forvejen en anden erhvervsbygning på hjørnet af Borgmester Nielsens Vej og Smallesund, og han har købt den nye erhvervs- og udlejningsejendom af DLG, fordi han har adgangsproblemer, hvor han er etableret i dag.

– I forbindelse med campusbyggeriet spærrede de vejen af, så vi kan ikke længere komme til og fra så hurtigt, siger Kenneth Nielsen til Bornholms Tidende.

Ikke plads

Der er også en anden, mere positiv årsag til, at bygmesteren har været på udkig efter noget andet og større. Efter et forrygende 2018 er Øens Byg & Montage vokset ud af rammerne i sin nuværende ejendom.

– Så det gik lidt hånd i hånd. Vi har både flere biler og flere trailere, så når vi kommer alle sammen, så holder vi langt op ad vejen, fortæller han.

Øens Byg & Montage beskæftiger i dag seks-otte mand, og Kenneth Nielsen har i en længere periode været på udkig efter mere plads, hvor der er mulighed for at fortsætte den nuværende vækst i firmaet og udvide og udvikle forretningen.

Med købet af det tidligere Land og Fritid får Kenneth Nielsen en stor og centralt placeret ejendom med cirka 1.600 kvadratmeter erhvervsareal og 260 kvadratmeter udlejningsejendom med stor synlighed og gode udenomsarealer.

Andre planer

Foruden at Øens Byg & Montage i fremtiden skal være at finde på Borgmester Nielsens Vej 14, så har Kenneth Nielsen andre planer med bygningen, som han i nærmere fremtid vil fortælle mere om. Det samme gælder bygningen på hjørnet til Smallesund.

– Den skal stadig fungere som erhvervsejendom, og jeg går og har lidt planer om, hvad der skal foregå, men ikke noget, jeg kan komme ud med lige nu. Jeg havde allerede en plan B for min nuværende bygning, for jeg vidste godt, at det var på lånt tid, siger Kenneth Nielsen.

God start på året

Dan Dellgren fra EDC Bornholmerbo har hjulpet Kenneth Nielsen med at finde den nye ejendom. Han er glad for at have solgt ejendommen til en lokal erhvervsdrivende, som har masser af gåpåmod og gode ideer til at udvide og udvikle sin forretning.

Ejendommen på Borgmester Nielsens Vej 14 passer perfekt til Kenneth Nielsen og hans fremtidig planer for Øens Byg & Montage.

EDC Bornholmerbo oplyser endvidere, at man oplever en stor interesse for at købe erhvervs- og investeringsejendomme og tilføjer, at 2019 er startet lige så godt som 2018 sluttede, nemlig med flere erhvervshandler, der er blevet endelige.

26. MAJ 2019 • 10:28

Tilstrømning til EU-valget

26. MAJ 2019 • 09:01

Valgstederne er åbne

26. MAJ 2019 • 08:13

Stemmer du i dag?

Mest læste

25. MAJ 2019 • 18:07SPORT

Rønne fB taber på Amager

25. MAJ 2019 • 16:16SPORT

Stadionkonflikt ender i kompromis