Mode: klæd dig i tern og print til efteråret

SPONSORERET AF SJTEKSTILOGKUNST.DK

Mode: klæd dig i tern og print til efteråret

Efteråret står for døren, og med en ny sæson kommer nye modetendenser. Her får du to af de største tendenser, der vil præge tøjbutikkerne i de kommende måneder, og uanset i hvilken butik du handler, og uanset om du er en størrelse small eller bruger plus size tøj, så vil du helt sikkert støde på disse trends, når sæsonen skifter og vejret bliver koldere.

Brug tern fra top til tå
Tern bliver et af de helt store hit i efteråret, og det bliver i alle mulige afskygninger - store tern, små tern, farverige tern, sorte og hvide tern, skæve tern, parallelle tern og så videre, og så videre. Tern bliver et af de dominerende mønstre, og det gør ikke noget at kombinere flere forskellige ternede beklædningsgenstande. Faktisk vil det næsten være således, at jo mere tern du har på, jo bedre er det. I hvert fald kan du sagtens købe både kjoler, bukser, skjorter, tunikaer og jakker i tern, og du kan sagtens bære flere af tingene på samme tid.

Vær kreativ med leopard og alverdens print
Leopardmønster har været overalt denne sommer, og det fortsætter ind i efteråret. De dyriske items går igen og igen, og ligesom med ternene gør det ikke noget at kombinere flere items med leopardmønster. Derudover leger modeverdenen med alskens print dette efterår. Med inspiration fra fine silketørklæder dukker oversize kjoler, skjorter og bluser op, og de er gerne multifarvede. Grønne og gule farver vil dominere efteråret, hvilket betyder, at mange af de items, vi har brugt her i sommermånederne, sagtens kan blive hængende i skabet hen til efteråret. En plus size tunika i grønne farver med smukke print på vil gøre dig til festens midtpunkt i efteråret. Find smukt og stilfuldt tøj til store kvinder her.


Mest læste