EDC vinder pris for digitale annoncer: Vi var først med løsningen, siger lokal mægler
Pressefotos

13. MAJ 2018 • 20:20 • AF REDAKTIONEN

EDC vinder pris for digitale annoncer: Vi var først med løsningen, siger lokal mægler

Digital annoncering på nettet og på sociale medier er i dag en afgørende faktor, når man skal sælge hus.

Der er derfor intens konkurrence mellem de store ejendomsmæglerkæder om at tilbyde de bedste og mest effektive digitale annonceløsninger.

Ved Danish Digital Awards, som er den største danske prisuddeling indenfor digitale markedsføringsløsninger, vandt EDC guldet for løsningen EDC Effekt, som består af en platform til styring og bestilling af intelligente annoncer på nettet og i sociale medier.

Det oplyser Carsten Schou, medindehaver af EDC Bornholmerbo. Prisen blev tildelt i kategorien ”Data og Marketing Automation”.

– Vi er naturligvis både stolte og beærede over at få prisen for vores digitale annoncer, siger Carsten Schou.

– Vi var først med intelligent og målrettet annoncering af boliger på nettet, og vi er først med en løsning, hvor kunden selv kan følge med i og styre de digitale indsatser. Det er det, juryen nu belønner med de to fornemme priser.

Det særlige ved EDC Effekt er, at boligsælgeren selv kan følge med i resultatet af alle annonceindsatser, og endvidere kan sælger selv styre og tilvælge yderligere indsatser, forklarer ejendomsmægleren.

– Rigtig mange kunder er glade for at kunne følge med i og endda selv at have hånden på rorpinden, når det gælder markedsføringen af boligen. Eksempelvis vælger en del at booste annonceringen af deres ejendom i en meget kort periode op til afholdelse af et åbent hus-arrangement, siger Carsten Schou.

– Naturligvis er der også nogen, der helst vil overlade det hele til mægleren, og det gør vi selvfølgelig, sådan som vi altid har gjort.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre
20. OKT 2018 • 18:13SPORT
Et point til NB Bornholm
20. OKT 2018 • 18:05SPORT
Rønne fB slået i overtiden

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. OKT 2018 • 08:27
Dreng sigtet for vold
20. OKT 2018 • 08:29
Spritbilist påkørte bil
20. OKT 2018 • 08:29

Spritbilist påkørte bil

Mest læste