Krydstogtturismen styrkes – også i land
Krydstogtkoordinator Peter Juhl. Foto: Berit Hvassum

23. APR 2018 • 13:00 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Krydstogtturismen styrkes – også i land

Destination Bornholm og Rønne Havn A/S intensiverer samarbejdet på krydstogtområdet, oplyser førstnævnte i en pressemeddelelse.

Udvidelsen af Rønne Havn betyder flere og større krydstogtskibe, og dermed også flere krydstogtgæster. Men bedre havneforhold gør det ikke alene, og som et led i satsningen på krydstogtturismen er fokus derfor nu rettet mod et styrket samarbejde i land.

Derfor har Destination Bornholm og Rønne Havn A/S nu valgt at udvide samarbejdet om krydstogtturismen og har udpeget en krydstogtkoordinator, som bliver Peter Juhl fra Destination Bornholm. Han har igennem mere end tre år haft et tæt parløb med Rønne Havn A/S og andre partnere om markedsføring af Bornholm som krydstogtdestination.

Den nye krydstogtkoordinator vil være kontaktpunkt for virksomheder og attraktioner, som ønsker at være en del af krydstogtturismen, men udvidelsen af samarbejdet betyder også et øget fokus på modtagelsen af gæsterne og de oplevelser Bornholm tilbyder det særlige krydstogtsegment.

– Der findes allerede et netværk af virksomheder på Bornholm, som arbejder sammen om at give krydstogtgæsterne en god oplevelse. Cruise Bornholm Network skal styrkes og udvikles, således at krydstogtturismen forankres, og vi får et godt økonomisk udbytte af udviklingen. Jeg glæder mig til sammen med virksomhederne at styrke krydstogtturismen, udtaler Peter Juhl i pressemeddelelsen.

Samarbejdet med Rønne Havn A/S om markedsføring af Bornholm til krydstogtrederierne fortsætter og udvikles også under aftalen, og Peter Juhl vil ligeledes sammen med Rønne Havn løbende deltage i forskellige netværk med andre destinationer om erfaringsudveksling på området.

SENESTE NYHEDER

22. JAN 2019 • 20:12 FOR ABONNENTER
Rønne-center kan få ny status
22. JAN 2019 • 19:50 FOR ABONNENTER
Cowi: Et større center kan hente handel hjem til Bornholm
22. JAN 2019 • 15:40 FOR ABONNENTER
Lægernes formand: Regeringens plan er fornuftig
22. JAN 2019 • 14:54 FOR ABONNENTER
Her er chefen på deltid

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JAN 2019 • 07:07
Karlsvognen til salg

Mest læste

21. JAN 2019 • 18:07SPORT

Lund beskrives som et scoop

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen