Molslinjen nærmer sig 100 millioner passagerer
Foto: Molslinjen

22. MAR 2018 • 09:09 • AF TOMMY KAAS

Molslinjen nærmer sig 100 millioner passagerer

I slutningen af 2017 rundede Molslinjen 99 millioner passagerer, og det betyder, at rederiet, der til september overtager færgebetjeningen af Bornholm, snart forventer at kunne sig goddag til passager nummer 100 millioner.

Vedkommende nærmer sig, lyder det i en pressemeddelelse fra Molslinjen.

– Når man sejler med passagerer, er det afgørende, at man ved, hvor mange mennesker man har om bord. Derfor har vi været i stand til helt præcist at følge antallet af passagerer helt fra Molslinjens begyndelse i 1966, forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Molslinjen sejlede i 2017 med det største antal passagerer i rederiets historie. Næsten tre millioner mennesker valgte sidste år hurtigfærgerne mellem Jylland og Sjælland.

Afhængig af tilstrømningen af passagerer, vil passager nummer 100 millioner dukke op i det tidlige forår – og det skal selvfølgelig fejres, lyder det fra Molslinjen.

– Det er et stykke dansk transporthistorie, som vi klart vil markere. Hvordan ved vi ikke helt endnu, men mon ikke vi kan gøre turen lidt speciel for den passager, som får tælleren til at ramme 100 millioner, lyder det fra Carsten Jensen.

SENESTE NYHEDER

17. JAN 2019 • 14:52 FOR ABONNENTER
Destination Bornholm: Nyt museum kan fremme turismen
17. JAN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste