BM i bridge for mixed par
Foto: Allan Riecke

17. MAR 2018 • 20:02 • AF REDAKTIONEN

BM i bridge for mixed par

Søndag den 18. marts 2018 afholdes sæsonens tredje bornholmsmesterskab for par. Det drejer sig om BM-mixed par, og turneringen afholdes i Nyker Forsamlingshus, oplyser Danmarks Bridgeforbund/Distrikt Bornholm.

De seneste fire sæsoner har netop BM-mixed par tegnet sig for den største deltagelse blandt de fire mesterskaber med gennemsnitligt 20 par, men i år har kun 12 par fundet det interessant at deltage. Feltet er alligevel en blanding af par med stor mesterskabserfaring og par, for hvem turneringen er debut i kampen om et bornholmsmesterskab.

Der spilles formiddag og eftermiddag henholdsvis fem og seks runder a fem spil, så deltagerne skal spille 55 spil, før placeringerne er fordelt, og spillerne kan tage hjem igen.

De tre bedst placerede par ved bornholmsmesterskabet kvalificerer sig til deltagelse i DM for mixed par, som afvikles i Svendborg i dagene 6. til 8. juli 2018.

Interesserede kan følge turneringsafviklingen på distriktets hjemmeside www. bridgebornholm.dk, hvor runderesultaterne offentliggøres efterhånden, som de foreligger.

Mest læste