Vicedirektør forlader Campus Bornholm
Foto: Allan Rieck

17. JAN 2018 • 10:10 • AF TOMMY KAAS

Vicedirektør forlader Campus Bornholm

Vicedirektør hos Campus Bornholm, Marianne Munch Svendsen starter den 1. marts som rektor på Falkonergårdens Gymnasium; det samme gymnasium hvor hun startede sin undervisningskarriere i 1992.

Dermed forlader hun Campus Bornholm, fortæller uddannelsesinstitutionen i en pressemeddelelse-

Baggrunden for jobskiftet skyldes, at det har været svært at få familie og arbejdsliv til at hænge sammen.

Hvad der så enkelt ud på papiret, har vist sig at være meget sværere i praksis. Hun glæder sig derfor til atter at kunne være hjemme ”fuldtids”, oplyser hun i pressemeddelelsen.

– Jeg har fået stor respekt for folk, der af hensyn til job, er nødt til at opholde sig væk fra deres familie i kortere eller længere perioder, siger Marianne Munch Svendsen.

– Hertil kommer, at jeg er et uddannelsesmenneske og derfor brænder for at være tæt på undervisningen, lærerne og eleverne. Jobindholdet som vicedirektør har været meget anderledes end det, jeg tidligere har arbejdet med. I det nye job får jeg atter mulighed for at komme tættere på kerneydelsen.

– Jeg har været rigtig glad for at være på Campus Bornholm og er blevet taget rigtig godt imod af alle på Campus Bornholm. Alle ansatte ser frem til den nye start i det nye byggeri, og det bliver derfor en spændende opgave at samle disse mange stærke ressourcer i en ”ny skole” og skabe et ambitiøst læringsfællesskab til gavn for de unge, men også for Bornholm.

Campus Bornholms direktør, Mads Kofod, er ked af at skulle sige farvel til Marianne Munch Svendsen.

– Vi har været utroligt glade for at have Marianne på skolen, hvor hun hurtigt er blevet meget afholdt. Hun vil blive savnet over hele Campus. Omvendt kan jeg godt forstå behovet for et intakt familieliv på fuldtid, og jeg ønsker Marianne alt muligt held og lykke med det nye job, siger han.

Campus Bornholm vil i første omgang ikke genbesætte stillingen som vicedirektør, men derimod afvente ansættelse af den nye direktør, der skal tage over, når at Mads Kofod som planmæssigt fratræder den 31. juli 2018.

I perioden fra 1. marts, hvor Marianne Munch Svendsen fratræder, vil Mads Kofod varetage det direkte ansvar for skolens EUD-uddannelser, og uddannelsesleder Kurt Rønne bliver fungerende uddannelseschef for skolens gymnasiale uddannelser.

Økonomi- og administrationschef Signe Saabye Ottosen vil, som nu, fortsat varetage ledelsen af skolens Sprogcenter samt skolens kursusaktivitet, oplyser Campus Bornholm.

SENESTE NYHEDER

21. FEB 2019 • 22:45SPORT
Guldnål til Aarsballe-leder
21. FEB 2019 • 20:59
DAT-flyver to timer forsinket
21. FEB 2019 • 19:16 FOR ABONNENTER
Destinationen: X Factor på Bornholm er guld værd
21. FEB 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER
Fuldt hus på idrætsskolen
21. FEB 2019 • 16:38 FOR ABONNENTER
Molslinjen optimerer sejlruter i jagten på bedre komfort

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. FEB 2019 • 15:55
Ny take away slår dørene op
21. FEB 2019 • 12:42 FOR ABONNENTER

Molslinjen: Passagererne er blevet mere tilfredse

Mest læste