Svaneke brugs mærker ikke discountkrigen
Foto: Jens-Erik Larsen

20. APR 2017 • 14:39 • AF ELISABETH KROGH

Svaneke brugs mærker ikke discountkrigen

Der er behersket optimisme i Dagli’ Brugsen Svaneke for, at man ikke bliver ramt af discountbutikkernes indtog på Bornholm.

– Selvfølgelig sker der forskydninger af handelsmønsteret på Bornholm, når der kommer nye butikker, men fra 1. januar frem til nu, har vi haft samme omsætning som i samme periode sidste år, og i den netop overståede påskehandel lå omsætningen 15-20 procent over sidste år. For året som sådan var omsætningen næsten uændret i forhold til året før, fortæller uddeler Claus B. Jacobsen, Dagli’ Brugsen i Svaneke, efter at butikken i går holdt generalforsamling.

Vil Svaneke også kunne blive ramt?
– Det er svært at svare på. Vi er glade for, at vi ikke har mærket noget til konkurrencen fra discountbutikkerne endnu. Jeg tror ikke, vi kommer til at mærke det, der sker i Nexø. Vi har ikke mærket Fakta og Lidl, men vi er selvfølgelig spændte, men ikke nervøse for, hvad der sker, hvis der kommer en Rema 1000 i Nexø, men vi har is i maven. Indtil videre synes vi, at vi kan mærke, at discountkrigen foregår i Nexø. Kampen foregår derude, siger Claus B. Jacobsen.

Hvordan vil I holde på kunderne i Svaneke?
– Ved at gøre det, vi er bedst til, fastholde en god butik, en god service. Vi vil gøre det, de andre ikke gør, blandt andet med vareudbringning og samtidig være det lokale samlingspunkt, hvor vi sponsorerer lokalt, siger uddeler Claus B. Jacobsen.

Læs meget mere i Bornholms Tidende torsdagSENESTE NYHEDER

25. MAJ 2018 • 06:34 FOR ABONNENTER
Romberg: Reform af erhvervsfremme vil være en katastrofe
24. MAJ 2018 • 18:31 FOR ABONNENTER
Færgen har solgt 10 procent flere billetter til Folkemødet
24. MAJ 2018 • 14:31 FOR ABONNENTER
Båndoptager: Modtager du ingen billet, må du ikke parkere

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste