Flot sæsonstart på travbanen
Her går starten til årets første løb. Foto: Torben Ager

1. APR 2017 • 16:26SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Flot sæsonstart på travbanen

Det blev en rigtig flot start på sæsonen for Bornholms Travbane, da mange benyttede det dejlige forårsvejr til at besøge banen, hvor de blev vidne til en række gode og spændende løb.

Sæsonen blev indledt med en overraskelse idet Winnie Jensen og Michael Kaas Hansens nyerhvervelse Spot On La Marc var i stand til at vinde åbningsløbet med Ole Møller i sulkyen. Han fik da også det bedst tænkelige løb, idet han fik ryg på den førende Rollling Simoni med Streetwise udvendig.

Hullet kom som på bestilling, da Streetwise med en omgang tilbage meldte udsolgt. Ind på den lige bane var der ingen slinger i valsen. Spot On La Marc trak fra til sikker sejr foran den godt afsluttende Shadow Tinghøj. Løbets favorit Max Brogård måtte tage til takke med tredjepladsen, efter et løb i andet par udvendigt.

Der var gensyn med Frank Mikkelsen der har været sygemeldt godt et år. Efter en lidt træg indledning på dagen formåede han ikke overraskende at vinde med Stald Golden Nuggets San Siro der med tiden 19,6 blev dagens hurtigste.

Der var også gensyn med sidste års hest Bravo Hornline, der har været væk fra løbene siden august måned på grund af en skade. Den vandt en rimelig sikker sejr på en stærk afslutning, hvor den nedkæmpede Raul Epice der strittede godt i mod. Så noget tyder på at Bravo Hornline er på vej mod en ny stor sæson, såfremt den undgår skader.

Se Torben Agers billedserie her.

V5-spillet gav 138 kroner til 355 rækker med fem rigtige på kombinationen: 1-9-2-3-2.

Dagens samlede omsætning blev: 247.408 kroner, hvoraf de 103.913 var spillet på banen.

Mest læste