Kunstmuseet får færgepenge
Bornholms Kunstmuseum på Helligdommen. Foto: Dan Qvitzau

5. JUL 2011 • 10:53LOKAL KULTUR • AF DAN QVITZAU

Kunstmuseet får færgepenge

Færgen indgår ny stor sponsoraftale til støtte for kulturlivet på Bornholm

Danske Færger og Bornholms Kunstmuseum har netop indgået en stor sponsoraftale, der gør Danske Færger til hovedsponsor for museet i 2011.

Sponsoraftalen bygger på en gensidig forretningsaftale, hvis primære formål er at bringe flere gæster til Bornholm, forklares det i en pressemeddelelse.

Aftalen rummer både fælles markedsføringsinitiativer herunder en gensidig større eksponering overfor Færgens og Kunstmuseets gæster både fysisk og virtuelt, kunstnerisk rådgivning, brug af museet i repræsentative sammenhænge og forskellige tilbud til medarbejdere.

Som det første store synlige resultat af samarbejdet er Færgen enesponsor på kunstmuseets store internationale sommerudstilling med værker af Jørgen Haugen Sørensen og den store tyske maler Norbert Tadeusz. Udstillingen åbner den 10. juli og forventes at kunne tiltrække et stort kunstinteresseret tysk publikum.

I forbindelse med aftalen siger marketingschef ved Færgen Pernille Kofod Lydolph:

- For Færgen er det vigtigt at markere, at vi i forhold til det bornholmske samfund er andet og mere end et transportselskab. Vi ved godt at vores kunder ikke køber billet bare for at sejle med os, men fordi de vil til Bornholm og have gode kvalitetsoplevelser. Derfor er et sponsorsamarbejde med Bornholms Kunstmuseum også naturligt for os, fordi museets aktiviteter og udstillinger på bedste vis bidrager til en positiv eksponering af Bornholm og nogle af de værdier vi her på øen er kendt for både nationalt og internationalt.

Museumsdirektør Lars Kærulf Møller fra Bornholms Kunstmuseum udtaler:

- Den sponsoraftale vi nu har indgået med Færgen er af stor betydning for museet. Den åbner mulighed for at vi kan arrangere større og flottere udstillinger og er også et udtryk for et samarbejde mellem to professionelle partnere, der gensidigt kan understøtte et kvalitetsløft som vil være til gavn og glæde ikke bare for museet men for hele Bornholm.

Aftalen besegles på Bornholms Kunstmuseum i dag klokken 15.

20. MAJ 2019 • 08:10

28 bilister blitzet

Mest læste