Centerforretning har fundet en løsning: Åbner pop op-butik i Snellemark

Centerforretning har fundet en løsning: Åbner pop op-butik i Snellemark
Arkivfoto: Berit Hvassum
| 15. MAR 2021 • 12:41
Julia Aka Wille
Journalist

15. MAR 2021 • 12:41

ERHVERV

Hvad gør butikker i storcentre, når de stadig ikke må genåbne? Det har Vero Moda, der har lokale i Snellemark Centret, fundet en løsning på. De kører nemlig stativer og tøj til et andet lokale, hvor de åbner tirsdag åbner en pop op-butik lidt længere nede ad vejen i forhold til den nuværende butik. Her lejer tøjbutikken lokalet, hvor der tidligere har været genbrugsbutik indtil omkring påske.

– Nu er det nu, tænkte vi! Når vi ikke kan åbne, så må vi gøre noget andet, så vi stadig kan sælge vores tøj og se vores kunder i øjnene, fortæller Mette Jensen, der er distriktschef for Vero Moda i Snellemark Centret.

Ved genåbningen i detailhandlen den 1. marts, måtte store forretninger og detailbutikker i storcentre dog forblive lukket, og det fik Vero Moda-butikken til at tænke i alternativer.

– Det er, som det er. Vi vil have mest muligt ud af situationen, og det her er vores måde at løse situationen på, fortæller Mette Jensen, der glæder sig til at kunne byde kunder velkommen i pop op-butikken tirsdag.

Udover at åbne pop op-butik har Vero Moda etableret en lokal webshop i centret. Der er der et udvalg af butikkens nye varer, som kan beses i pop op-butikken og derefter købes i web-butikken.

Pop op-butikken vil være åben i begrænset tid, og indtil videre til omkring påske.