Hjemmeplejen vil i dialog med sine brugere

NOTITS | ABONNENT | 24. MAR 2023 • 15:02
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
24. MAR 2023 • 15:02

Kommunen inviterer hjemmeplejens brugere til møde i nyt forum.

Modtager man hjemmehjælp, er man inviteret med til det første møde i et nyt brugerforum, der skal øge dialogen mellem regionskommunens hjemmepleje og dens brugere. Forummet bliver borgernes mulighed for at mødes sammen med hjemmeplejens ledelsen, som får mulighed for at høre, hvad borgerne har på hjerte.

– Vi håber, at rigtig mange af vores borgere, som får hjemmehjælp, vil tage imod vores invitation til det første brugerforum og bidrage til, at vi får en god dialog. Ved at lytte til, hvad borgerne mener, håber vi på, at vi kan skaffe os det bedst mulige grundlag at træffe beslutninger og finde løsninger på, når det gælder hjemmeplejens fremtidige aktiviteter og organisering, siger den kommunale ældrechef, Christina Thorén Lilliedal, i en pressemeddelelse.

Kommunen vil også bruge brugerforummet til at orientere borgerne om, hvad der sker i hjemmeplejen samt til at få nuanceret og kvalificeret nogle af de beslutninger, som skal træffes i forhold til hjemmepleje. Brugerne har modtaget en personlig invitation, da mødet kun er for dem. De er dog velkomne til at tage en pårørende med.

Mødet foregår i Aakirkebyhallerne den 17. april. Tilmelding er nødvendig. heni