Tidligere superligaspiller skifter til NB Bornholm

Tidligere superligaspiller skifter til NB Bornholm
Benjamin Lund har spillet superliga- og ungdomslandskampe. Nu vender han hjem til Bornholm, hvor han skal spille for NB Bornholm. Arkivfoto: Ole Mik
NOTITS | 11. JAN 2024 • 10:20
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
11. JAN 2024 • 10:20

Benjamin Lund vender hjem til Bornholm.

En spiller med både superligakampe og ungdomslandskampe på cv'et har valgt at skifte til NB Bornholm. Bornholmske Benjamin Lund vender hjem til fødeøen efter flere år ovre. Det fortæller NB Bornholm på Facebook.

Som 15-årig vinkede Benjamin Lund i 2012 farvel til RIK og Bornholm og sagde goddag til superligaklubben FC Nordsjællands ungdomsafdeling. Debut i Superligaen fik han i en alder af 19 år. I alt blev det til syv kampe og et mål, inden han i sommeren 2017 skiftede til Vendsyssel FF, som han var med til at spille op i Superligaen. Nu er han blevet 26 år og klar til et nyt eventyr hjemme på Bornholm.

– Jeg gør det for at støtte bornholmsk fodbold. Jeg ser det som et projekt, hvor vi skal bevare vores konkurrenceposition i Københavnsserien som minimum. Vi er nødt til at stå sammen, hvis Bornholm skal have et navn på den anden side af vandet, siger han på Facebook.

Cheftræner Claudi Espersen glæder sig til at få en venstrekantsspiller med superligaerfaring i truppen.

– Jeg er ekstrem stolt over, at Benjamin Lund har valgt at tørne ud for os dette halvår, da han kommer hjem til øen til sommer. Vi er ikke i tvivl om, at Benjamin Lunds kvaliteter på banen kommer os til gode og forhåbentlig vil smitte af på de andre på holdet og i klubben. Jeg glæder mig til at vise det bornholmske fodboldpublikum, hvilken dygtig tidligere professionel fodboldspiller vi har, siger han på Facebook.

Tidligere på ugen fortalte NB Bornholm, at også Vitus Holm kommer tilbage til Bornholm og har valgt at tørne ud for Nexø-klubben. I den forbindelse sagde den 21-årige offensivspiller, at han glæder sig til at være en del af det projekt, som NB Bornholm har sat i værk. Vitus Holm har tidligere repræsenteret RIK, B93 og Tårnby FF.

 


Benjamin Lund

26 år

Har tidligere spillet for RIK, FC Nordsjælland, Vendsyssel FF, Thisted FC, B93, FC Roskilde, Holbæk B&I og Greve Fodbold.

Har spillet 10 officielle ungdomslandskampe på U17-, U18-, U19- og U20-niveau.

Kilde: Transfermarkt.com og DBU.dkDAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning