Kom med indstillinger til frivilligpriser
Sidste år blev John Engell fra Østermarie IF overrasket med lederprisen på sin arbejdsplads af formanden for DGI Bornholm, Ole Dreyer, og daværende formand for Sparekassen Bornholms Fond, Jens Olsen. Pressefoto

16. FEB 2021 • 14:49SPORT • AF JESPER GYNTHER • GRATIS

Kom med indstillinger til frivilligpriser

IDRÆT

Der er mange frivillige i det bornholmske idrætsliv, der fortjener et ekstra skulderklap for den indsats, de gør i deres fritid til gavn og glæde for øens mange idrætsforeninger og aktive idrætsudøvere, og derfor vil DGI Bornholm nu uddele tre priser til nogle af de frivillige helte.

Priserne vil blive uddelt som optakt til idrætsorganisationens årsmøde, der holdes onsdag den 26. april 2021, og der blive blive uddelt henholdsvis en lederpris, en ungepris og en udviklingspris.

– Selvom idrætten i 2020 har været svært ramt af coronasituationen, vil vi igen i år gerne hylde en særlig indsats på ledersiden, en særlig ungeindsats og et særligt udviklingstiltag, oplyser formanden for DGI Bornholm Ole Dreyer i en pressemeddelelse.

Han opfordrer derfor de lokale idrætsforeninger til at komme med indstillinger til de tre priser, hvilket man kan gøre helt frem til den 22. marts. Den endelig udvælgelse forestås af DGI Bornholms bestyrelse.

 


De tre priser

Lederprisen:

DGI Bornholms Idrætslederpris tildeles en idrætsleder/træner for fortjenstfuld indsats inden for Bornholms idræt. Det kan være en person, som for eksempel har lavet leder-/trænerarbejde i en passende årrække eller har lavet en iøjefaldende enkeltstående indsats for øens idræt.

Prisen består af et kontant pengebeløb på 5.000 kroner.

Ungeprisen:

DGI Bornholms U25-pris tildeles en idrætsleder/træner, som er under 25 år.

– Med prisen ønsker DGI Bornholm at fremme og påskønne unges deltagelse i det frivillige foreningsliv. Det er prisen, hvor vi med anerkendelse af overlevering fra de rutinerede kræfter ser, hvordan et ungt menneske har taget imod udfordringen og stafetten, fortæller DGI Bornholms formand Ole Dreyer.

Prisen består af et kontant pengebeløb på 2.500 kroner.

Udviklingsprisen:

DGI Bornholms Udviklingspris tildeles en forening, en kreds af personer eller en person, som har skabt innovative tiltag ved nytænkning inden for idrætsområdet på Bornholm. Tiltag, der imødekommer befolkningens ændrede ønsker, behov og krav til motion og idræt.

Prisen består af 2.500 kroner, som kan anvendes til at videreudvikle og udbygge det indstillede initiativ/projekt.

Indstilling sker via beskrivelse og anbefaling på maksimalt én side, som sendes, afleveres eller mailes senest den 22. marts 2021 til: DGI Bornholm, Torneværksvej 20, 3700 Rønne – eller på mail bornholm@dgi.dk.

 
66-årig testet positiv for cannabis
8. MAR 2021 • 10:15 • GRATIS

66-årig testet positiv for cannabis

Klip i kortet i Østerlars
8. MAR 2021 • 10:12 • GRATIS

Klip i kortet i Østerlars

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.