Hammer Trail er endegyldigt aflyst

Hammer Trail er endegyldigt aflyst
Der bliver ikke noget Hammer Trail denne vinter. Arkivfoto
| 18. FEB 2021 • 10:58
Jesper Gynther
Journalist

18. FEB 2021 • 10:58

LØB

Arrangøren Tejn IF havde oprindeligt planlagt at lave Hammer Trail i år den 30. januar, men udskød det så til den 27. februar i håbet om, at restriktionerne ville være blevet lempet til den tid. Det skete dog ikke, og derfor bliver der ikke noget Hammer Trail denne vinter, oplyser klubbens formand Kim Rasmussen.

– Vi har aflyst det og tilbagebetalt alle pengene til deltagerne. Vi udskød det en enkelt gang, og der lovede vi, at vi ikke ville udskyde det en gang mere, for folk skal jo købe billetter for at komme herover, siger han og forklarer, at mange af deltagerne kommer ovrefra.

Det er da skideærgerligt, at vi ikke fik lov til at lave det.

Han peger desuden på, at det ikke engang er sikkert, at forsamlingsforbuddet bliver hævet, når vi når ind i marts, og derfor gav det ikke mening at udskyde det endnu en gang.

– Men det er da skideærgerligt, at vi ikke fik lov til at lave det, siger han og oplyser, at det er næsten 70.000 kroner, som klubben går glip af i indtægter.

De penge vil klubben nu forsøge at få kompenseret via en kommende statslig hjælpepulje til idrætsforeningerne, som dækker tab i 2021 på grund af coronarestriktioner.

Tejn IF regner dog fortsat med at afvikle sit kommende løb på Højlyngsstien, som finder sted sidst i marts.

– Lige nu er der 80 tilmeldte, og den afvikler vi, uanset om der stadig er forsamlingsforbud på fem personer til den tid. For det er samme vej, de skal løbe alle sammen, så det kan vi godt styre, når vi sender dem af sted forskudt. Men vi kunne ikke forsvare at sende flere hundrede personer af sted til Hammer Trail, siger Kim Rasmussen og forklarer, at der ved det seneste Hammer Trailløb var næsten 400 deltagere.