Genvalgt til hovedbestyrelse med meget smal margin
Ole Dreyer (th.) løber og spiller golf i sin fritid. Her ses han ved fortræningen til Royal Run for to år siden sammen med DGI Bornholms direktør, Karen-Margrethe Bager Hansen. Arkivfoto: Allan Rieck

NYHED | BORNHOLM
6. NOV 2021 • 20:32
Jakob Nørmark
Journalist

Genvalgt til hovedbestyrelse med meget smal margin

Formanden for DGI Bornholm blev på DGI's årsmøde lørdag genvalgt til idrætsorganisationens hovedbestyrelse takket være tre stemmer.

55-årige Ole Dreyer er klar til to år mere i spidsen for dansk idræt. Efter et kampvalg på DGI's årsmøde, som blev afholdt lørdag 6. november i DGI Byen i København, blev Ole Dreyer genvalgt som medlem af DGI's hovedbestyrelse med meget lille margin. Han opnåede 129 stemmer, og det var kun tre flere end en kandidat fra Silkeborg, som måtte tage til takke med en suppleantplads.

Ole Dreyer har siden januar 2019 siddet i hovedbestyrelsen og dermed været med til at være med til at bestemme retningen i DGI, som er en af Danmarks største idrætsorganisationer med 6.600 foreninger og 1,6 millioner medlemmer.

– Det betyder meget for mig at blive genvalgt. Det er spændende at have indflydelse på de store, vigtige dagsordener i DGI. Breddeidrætten skal frem i lyset, og der skal være tilbud, som hver en dansker kan se sig selv i. Jeg ser især frem til at komme i gang med den nye kommunestrategi og få et samarbejde op at køre med alle Danmarks kommuner, siger Ole Dreyer i en pressemeddelelse udsendt af DGI.

Ole Dreyer, der er bosat i Rønne, har siden 2012 været formand for DGI Bornholm, og det fortsætter han med. Det betyder meget for ham, at idrætsforeningerne kan rumme alle børn og unge - også dem, der savner fællesskab, men måske ikke er så vilde med idræt.

– Foreningerne skal have tilbud til alle slags børn og unge. Fællesskabet er helt centralt, fordi det får flere børn ind i idrætten. Det skal gerne føre sundhed, glæde og kammeratskab med sig, siger Ole Dreyer, der fremhæver sig selv som et udemenneske med medlemskab i både løbeklub og golfklub.

Han er uddannet skibsassistent og arbejder som transportassistent i BHS Logistics.Flere nyheder