Få et tilskud fra DGI og træn sammen til Royal Run
Sådan så det ud, da DGI-direktør Karen-Margrethe Hansen Bager "fortrænede" til Royal Run i 2019 sammen med formand Ole Dreyer. Foto: Allan Rieck

MOTIONSLØB | RØNNE | GRATIS
15. JUL 2021 • 11:37
Kjeld Lundbæk
Journalist

Få et tilskud fra DGI og træn sammen til Royal Run

Det er ganske vist: Efter at have været både aflyst og flyttet gennemføres Royal Run Bornholm nu helt uden restriktioner. Det sker den 12. september med start på Galløkken i Rønne.

Løbet gennemføres samtidig i Aalborg, Sønderborg, Odense, København/Frederiksberg og på Bornholm, og lige nu er flere end 70.000 danskere tilmeldt fællesskabets løber- og gangfest.

Intet mindre end 1.187 personer var tilmeldt, da DGI Bornholm i pinsen 2019 inviterede øens beboere til et festligt Royal Run-arrangement. Selv om der ikke var kongelig deltagelse på dagen, så var det en god dag. Kronprinsen aflagde i stedet for besøg til et Side Run-arrangement nogle uger forinden.

Den store opbakning har fået DGI Bornholm til endnu engang at stable et arrangement på benene – også selv om Kronprinsen af logistiske årsager heller ikke i 2021 kan deltage på Bornholm.

Festpladsen åbner kl. 11, og en time senere sendes de første løbere af sted på en familievenlig one mile-rute (1600 meter). Kl. 13 gælder det dagens 5 km-løb, mens 10 km-løberne starter kl. 14.30.

Man kan løbe og gå på alle distancer. Der er dog af afviklingshensyn tidsgrænser på 50 minutter på one mile-ruten og 90 minutter på 5 km-ruten.

Det er DGI Bornholm, der sammen med Viking Atletik arrangerer Royal Run på Bornholm, og det er allerede nu muligt at tilmelde sig på hjemmesiden royalrun.dk/loebssteder/bornholm.

FORTRÆNING MED TILSKUD

Hvis der er nogen, der har lyst til at samle en lille gruppe og lave et fortræningsforløb i jeres forening op til Royal Run med henblik på deltagelse, så er der nu også mulighed for at få et tilskud på 1.500 kr. til jeres fortræning. Det kræver blot, at arrangementet bliver registreret hos DGI Bornholm.

DGI Bornholm står også klar med et pakketilbud, hvis der er grupper/arbejdspladser, kortklubber eller andre grupper, som ønsker at dyrke lidt motion sammen. Det sker ved henvendelse til løbskoordinator Flemming Torsten Sørensen på telefon 2671 3023 eller på mail-adressen flemming.torsten.soerensen@dgi.dk

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder