Bornholmerhold forlænger med talent

Bornholmerhold forlænger med talent
Stian Rosenlund Richter forlænger med BHS-PL Beton Bornholm. Arkivfoto: Berrit Hvassum
NYHED | BORNHOLM | 8. DEC 2021 • 15:47
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | BORNHOLM
8. DEC 2021 • 15:47

Når 2021 bliver til 2022 er det igen med “bornholmeren” Stian Rosenlund Richter på holdet. Stian havde en stor del af sin ungdom på Bornholm, og det var på den smukke cykelø, at han lærte at cykle, og gennem Bornholms CC at han fik sine første oplevelser med cykelløb.

Stian har haft et lærerigt år, hvor han flere gange har været en meget vellidt hjælperytter og har vist sin gode næse for cykelløb ved at udfylde sin rolle i løbene til perfektion, skriver cykelholdet på sin facebookside.

Et styrt med efterfølgende hjernerystelse satte dog en kortvarig bremse for hans fine udvikling i sommers.

– Jeg håber helt klart, at jeg får en bedre sæson end i år. I sidste sæson blev store del af sæsonen ødelagt på grund af min hjernerystelse, så jeg ser meget frem til at køre cykelløb igen. Derfor glæder jeg mig til næste sæson - forhåbentlig med gode resultater fra holdet og mig selv, udtaler Stian om forlængelsen med det bornholmske hold.

Stian går all-in på cyklingen næste år, og har efter mange års skolegang nu valgt at give cyklingen alt sit fokus i bestræbelserne på at slå sit navn fast i den danske elite.

– Jeg blev færdig med min gymnasielle uddannelse i sommers. Det har gjort, at der er kommet meget mere tid til cyklen, så nu er der fuld fokus på cykling og cykelløb, fortæller han.

Der er ligeledes glæde på det bornholmske hold over at forlænge med en af de lokale drenge.

– Vi har fulgt Stian siden han var en lille dreng, og hvert år har han lagt gevaldigt på i sin udvikling. Stian har et unikt vinderinstinkt og en stor vilje til at ville blive bedre. Sammen med hans spidskompetencer på raceren, så går vi en meget interessant sæson i møde sammen. Stian har et kæmpe talent på cyklen, og det glæder vi os til at hjælpe med at forløse igen i 2022, fprtæller sportsdirektør Jesper Andreasen

BHS-PL Beton Bornholm har nu sat navne på syv ryttere til 2022-sæsonen, da der også er forlænget med Nils Broge, Frederik Irgens, Adam Holm Jørgensen og Martin Toft Madsen samt underskrevet med de to nye, Gustav Wang og Rasmus Søjberg Pedersen.