Bornholmer er med i TV2-program: Hjælper dreng med dværgvækst med at spille bordtennis
Nicoline er med i projektet Rising Stars, hvor hun er bordtennistræner for børn og unge med funktionsnedsættelse. Hun er blandt andet træner for Hjalte, en 13-årig dreng med dværgvækst, som i øjeblikket medvirker i TV2's program 'De sjældne danskere'. Screendump fra TV2 Play

18. MAR 2021 • 21:11SPORT • AF JESPER GYNTHER

Bornholmer er med i TV2-program: Hjælper dreng med dværgvækst med at spille bordtennis

Selvom Nicoline Koefoed fra Hasle, der er tidligere ungdoms- og seniorlandsholdsspiller, holdt en pause fra selv at spille bordtennis fra 2018 til 2020, forlod hun ikke sporten fuldstændig.

I stedet for selv at spille med battet valgte hun nemlig at blive bordtennistræner for børn og unge med funktionsnedsættelse, og det er hun også stadigvæk i dag.

Hun er blandt andet træner for Hjalte, som er en 13-årig dreng med dværgvækst, og måske har nogle af jer læsere hørt om dette, for både Nicoline og Hjalte medvirker i øjeblikket i en tv-serie på TV2 med titlen 'De sjældne danskere'.

Du skal være abonnent for at læse denne artikel.Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement - klik her

Køb abonnement.

HELE PAKKEN

HELE PAKKEN

Få det hele med
Abonnementet inkluderer alle Bornholms Tidendes udgivelser – på tryk og digitalt, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

KOMBI

KOMBI

Trykt avis 2 dage om ugen
Abonnementet inkluderer Bornholms Tidendes papirudgave leveret hver fredag og lørdag, alle udgaver digitalt, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

E-AVIS

E-AVIS

Til dig, der kan klare dig digitalt
Inkluderer alle Bornholms Tidendes digitale e-aviser, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

TIDENDE.DK

TIDENDE.DK

Få fuld adgang til tidende.dk
Giver fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Du får adgang til unikke Bornholms Tidende-historier, portrætter, baggrund, dagens leder og meget mere. Inkluderer ikke medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver ikke adgang til Bornholms Tidendes arkiv.


Vælg mellem flg. abonnementer:

Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.