Batfolket kan se lys forude

Batfolket kan se lys forude
Nu kan der snart spilles bordtennis igen i Knudsker IF, hvilket klubben glæder sig rigtig meget til. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 15. APR 2021 • 10:19
Jesper Gynther
Journalist

15. APR 2021 • 10:19

BORDTENNIS

Den 22. april bliver det igen muligt for ungdommen at komme indenfor i idrætshallerne og dyrke sport, mens de voksne kan komme ind i varmen igen fra den 6. maj.

Det glæder blandt andet bordtennisafdelingen i Knudsker IF sig rigtig meget til, oplyser formand Finn Jørgensen i en pressemeddelelse.

– Endelig er der lys forude for alle os, der elsker at spille bordtennis. Vi glæder os til at se alle medlemmer igen efter denne lange nedlukningsperiode, vi har virkeligt savnet jer alle sammen, spillet og ikke mindst det hyggelige samvær, fortæller formanden.

– Samtidigt håber vi, at der vil komme nye spillere til, som har lyst til og vil prøve at spille bordtennis. Dette fantastiske spil, spillet for alle uanset alder og niveau – øvet eller uprøvet, hvor du med sikkerhed vil få en masse gode oplevelser, motion og hyggeligt samvær. Du skal være så hjerteligt velkommen, fortæller han og oplyser, at man bare skal møde op eller kontakte klubben for yderligere information.