Træn dine medarbejderes færdigheder via digital læring

GRAPENORDIC.COM • GRATIS

Træn dine medarbejderes færdigheder via digital læring

ANNONCE:

Alle virksomhedsarbejdere vil selvfølgelig gerne have så kompetente medarbejderes som overhovedet muligt. En forudsætning for kompetente medarbejdere er dog også, at det er glade medarbejdere. Derfor kan du altså ikke bombardere dem med info og kurser. Der skal opnås en balancegang imellem kompetence og medarbejderglæde. Opnås den perfekte balance imellem disse to ting, så er du kommet rigtig langt med din medarbejderstab.

Med digital læring kan dine medarbejdere træne deres færdigheder, når de har lyst

Det værste ved kurser er for mange, at de skal sætte en masse tid af til det. Måske ligger kurset i weekenden eller efter en lang arbejdsdag, hvor dine medarbejdere allerede er trætte i hovedet. Her nytter det altså ikke noget, at bombardere dem med endnu mere viden, hvis deres hjerne ikke er modtagelige overfor denne viden. Men med digital læring, kan dine medarbejdere træne deres færdigheder og kompetencer, når de har lyst. Det kan eksempelvis gøre igennem e learning. E learning er altså utrolig fleksibelt og i det lange løb også billigere for dig. E learning er kort sagt en fælles betegnelse for læring, der foregår helt eller delvist via digitale medier.

Online kurser er det nye

Særligt under hele den her Corona-pandemi, har online kurser vundet indpas hos mange danskere. Vi har vænnet os til en hverdag, hvor det er muligt at lære og lære fra sig igennem en computer med en mikrofon og et webcam. Online kurser har også den fordel, at de kan foretages hjemme fra din medarbejders dagligstue. Du behøver altså ikke at finde transport til dem, indlogere dem på et eller andet hotel eller kalde dem ind på arbejdspladsen. Dine medarbejdere kan lave sig en god kop kaffe og sætte sig til rette i trygge og vante omgivelser. Dette kan gøre indlæringen meget mere effektiv, og sparer samtidig dig for en masse omkostninger.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.