Sådan får du flere bønner i din kost
SPONSORERET AF RAWFOODSHOP.DK • GRATIS

Sådan får du flere bønner i din kost

ANNONCE:

Måske har du hørt, at bønner er sundt. Det er noget, som langt de fleste mennesker vil have glæde af at få mere af i hverdagen. Problemet er bare, at der ikke er mange af de klassiske retter, som de fleste af os kender fra barndommen, der rent faktisk indeholder bønner. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvordan du kan komme til at spise flere af dem.

Heldigvis har vi fundet tre råd til, hvor du kan få flere bønner i din kost.

I salaten

Der findes mange måder, hvorpå du kan lave en god salat. I de fleste tilfælde er opskriften dog ret simpel. Noget friskt og grønt, noget fedt, som for eksempel en dressing, og noget protein. Dit protein kunne du faktisk meget vel få fra flere forskellige slags bønner, og så vil du samtidig få glæde af nogle af de mange andre næringsstoffer, der er deri.

Du kan selvfølgelig finder masser af forskellige opskrifter at følge, eller også kan du selv finde på den.

I kødfarsen

Hvis du ikke kun vil gøre dine i forvejen sunde salater endnu sundere, så kan du også få flere bønner andre steder i din kost. Du kan for eksempel smide dem i en foodprocessor og blande dem i kødfarsen. Så kan du få det både i dine frikadeller, hakkebøffer og kødsovs. Det er en meget nem måde at få mere af alt det gode i hverdagen.

Til morgenmaden

Du kan selvfølgelig også vælge at få dine bønner, som de gør det i både England og Mexico. Her er det nemlig meget populært at spise bønner til morgenmaden, for eksempel ved siden af æg, bacon, toast og pølser. Du kan faktisk købe det på dåse, og så kan du også selv lave det fra bunden, hvis det skal være særligt lækkert.Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.