Sådan bliver din græsplæne klar til sommer

Sådan bliver din græsplæne klar til sommer
BYGGESHOPS.DK |
Det er endelig blevet sommer, hvilket betyder, at vi kan tilbringe mere tid udenfor. Hvis du har en have, vil du garanteret gerne tilbringe mange timer i den og nyde den mest muligt.

Det er dog fedest at bruge tid i haven, hvis græsset er lækkert, friskt og grønt, så du har lyst til at gå i det med bare tæer.

Men hvordan kan du undgå, at plænen bliver tør, kedelig og uensartet?

Det er faktisk ikke så svært at få en bedre plæne, og med topdressing vil du hurtigt opnå resultater.

Hvad er topdressing?

Det er muligvis første gang, du støder på topdressing, og derfor ved du måske ikke, hvad det er. Kort sagt er topdressing en form for gødning, som er udviklet specifikt til græsplæner.

Meningen med topdressingen er, at mulden skal blive sundere, hvilket vil kunne ses på græsset. Gødningen vil nemlig føre til en mere grøn, slidstærk og tæt plæne, der vil være perfekt til hygge og kvalitetstid i haven.

Andre anvendelsesmuligheder

Det er ikke kun din plæne, der kan have brug for lidt hjælp til at kunne udnytte sit fulde potentiale. Bøgehække, bede og roser vil nemlig også have gavn af topdressingen, og derfor kan du også med fordel anvende det på disse.

Sammenlign priser

Hvis topdressing er noget for dig, er du sikkert interesseret i at finde det til en god pris, hvor du ikke betaler mere end højst nødvendigt. Hvis du gerne vil finde produktet til den mest fordelagtige pris, er det en god idé at lave en prissammenligning hos de forskellige forhandlere.

Det vil næsten altid være billigere at købe store sække, og derfor vil det tit være en god idé at gå efter dette frem for at købe flere små sække. Du kan altid dele lidt ud til dine naboer, hvis du er kommet til at købe for meget.