Privatlån

Privatlån
SPONSERET AF LEAD SUPPLY |

ANNONCE fra Lead Supply

Et privatlån kan være nødvendig i visse situationer. Det er en mulighed, hvis man skal bruge penge akut. Det kunne for eksempel være til ny bolig, nyt køkken, ny bil, familieferie, elektronik eller noget helt andet. Når du tager et lån privat, givet det dig muligheden for selv at bestemme, hvad du bruger pengene til. Hvorimod hvis du låner dem i banken, skal du fortælle dem, hvad du har tænkt dig at bruge penge på. Det er derfor en måde at have en frihed, i forhold til hvordan man disponerer pengene.

Find det rigtige lån
Der vil være forskellige afdragsordninger, renter osv. Find derfor ret tidligt ud af i processen, hvor du kan få det helt rigtige lån til dig. Måske vil du gerne betale af hurtigt, eller måske skal du ikke låne så meget.

Når du skal kigge på lån, kan du forhold jer til 4 forskellige ting - nemlig muligt beløb, løbetid, ÅOP og udbetaling

Det mulige beløb kan variere fra sted til sted. Nogle steder kan du låne 10.000-500.000. Andre steder kan du låne helt op til 1.000.000. 

Løbetiden kan også variere - nogle steder er det helt ned fra 3 uger og så helt op til 180 måneder.

ÅOP eller årlige omkostninger i procent - det er endnu en ting der kan variere, alt efter hvor du låner. Det sidste ting var udbetaling. Det vil altså sige, hvor hurtigt du kan få pengene mellem hænderne. Rigtig mange steder tilbyder dig pengene allerede dagen efter, og det siger altså noget om, hvor effektiv en måde det er at låne penge på.

Hvor gammel skal man være? 
For at du kan optage et privatlån, skal du i de fleste tilfælde være 18 år for at kunne optage et online lån lovligt. Det kan dog variere, alt efter hvor du har intentioner om at låne. Det typiske vil ligge i et spænd mellem 18-23, men nogle steder kan det snige sig helt op på 25. Den enkelte lån udbyder kan selv bestemme disse forhold.

Vi håber, at denne lille guide har gjort dig lidt klogere på privatlån. Tænkt det som en mulighed til akutte situationer.

Vi håber, at denne artikel har gjort dig klogere på, hvilken størrelse privatlån er. Vi opfordrer på ingen måde til at tage et lån, men det er vigtigt, at du ved nok omkring det, hvis du har tænkt dig at tage et.