SPONSORERET AF JUF.DK • GRATIS

JUF sikrer danskerne gode priser på revisorer og advokater

ANNONCE:

Skal du have skrevet en ægtepagt og har du brug for en advokat til at gøre det for dig? Eller har du måske brug for en knivskarp revisor til at kigge på dit regnskab og vurdere din økonomiske situation? Advokater, revisorer og lignende er oftest dyre at hyre, men på Juf.dk kan du modtage gode tilbud på begge!

Læs mere for at finde ud af, hvordan du kan hyre advokater, revisorer og lignende til gode priser lige her!

Hvem er JUF?

Juf.dk er et digitalt firma, som er en udbudstjeneste og tilbyder en service, hvor du kan få op til tre uforpligtende, gratis tilbud til hvad end du har brug for hjælp til.

Hvad tilbyder JUF til dig?

Juf.dk kan tilbyde dig hjælp til dine juridiske såvel som økonomiske sager. Du kan få hjælp ved at udfylde deres kontaktformular på hjemmesiden, hvorefter de formidler din sag videre til advokater, revisorer, køberrådgivere, osv. De vil derefter kontakte dig med henblik på at vide mere om din sag, fortælle dig yderligere informationer og tilbyde deres professionelle assistance til en god pris. Heraf er du altså garanteret et godt tilbud, fordi du modtager op til tre forskellige. Så er det ikke på tide at gå ind på juf.dk allerede i dag?

Hvorfor skal du tage imod deres service?

Hvis du har en juridisk sag, som du gerne vil have hjælp til, bliver det ikke nemmere at modtage det til en fair pris, end gennem JUF. De står klar med hjælp, og de gør det hurtigt og uden problemer.

Hvor tilfredse er deres brugere?

JUFs brugere er vældig tilfredse med deres service, så tilfredse at de har modtaget 3,7 ud af 5 stjerner på trustpilot.com! Størstedelen af deres brugere er ovenud tilfredse med personalet, som beskrives som optimale og venlige, og som er hurtige til at handle. De formidler din sag hurtigt videre, så du kan blive kontaktet og modtage et godt tilbud uden yderligere komplikationer. En stor del af deres brugere anbefaler ydermere deres service!

Nedenfor finder du en kort guide til, hvordan du nemt og hurtigt kan tilgå deres service.

Hvordan griber du det an?

Først og fremmest skal du gå ind på Juf.dk. Hvis du er usikker på, hvad du kan spørge om hjælp til, kan du trykke på “emner” øverst på hjemmesiden, hvor en liste af emner vil blive præsenteret. Når du endvidere har fundet ud af, hvilken slags sag du har brug for hjælp til, går du tilbage til forsiden. Herefter trykker du på knappen “indhent tilbud”, hvor du bliver videresendt til en side, som beder dig om at skrive et par linjer om din sag. Derefter indtaster du dine kontaktoplysninger, indtaster disse  og sender det afsted. Kort efter vil du blive kontaktet med henblik på at modtage et tilbud. Det bliver ikke nemmere!

Skriv til dem allerede i dag!

Hvis du allerede nu ved at du eksempelvis har brug for hjælp til at skrive testamente eller muligvis har brug for rådgivning til rettighederne ved køb af bolig, så læs evt. mere om advokathjælp på hjemmesiden.

Få afløst din sag allerede i dag!Cirkusfestival kommer til juni
6. MAJ 2021 • 15:47 • GRATIS

Cirkusfestival kommer til juni

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.