Er investering det rigtige for dig?

Er investering det rigtige for dig?
SPONSORERET AF WWW.TRUSTED-BROKER-REVIEWS.COM |

ANNONCE FRA www.trusted-broker-reviews.com

For at finde ud af dette, start med at stille dig selv et par spørgsmål.

1. Hvad er din nuværende økonomiske situation?

Hvis du har usikret rentebærende gæld, såsom kreditkort og lån, bør du betale dem af – og opbygge nogle opsparinger – før du begynder at investere.

Ideelt set ville du have en nødopsparingsfond til en værdi af 3 til 6 måneder af dine leveomkostninger først. På denne måde vil du have penge til rådighed til at dække uventede omkostninger, uden at du behøver at dykke ned i dine investeringer.

2. Hvad er dine mål?

Hvis du forsøger at opbygge nok penge til at dække udgifterne til en ny bil, en ferie eller et bryllup på kort sigt, så er investering sandsynligvis ikke den rigtige mulighed.

Men hvis du lægger penge væk til noget, der er mindst 5 år væk - såsom et barns uddannelse eller bare mere fleksibilitet senere i livet - så kan investering være det rigtige for dig.

Jo før du starter, og jo længere du kan lade dine penge blive investeret, jo mere tid har de til at vokse og komme sig over eventuelle dårlige perioder undervejs.

3. Hvordan har du det med at tage chancer?

Ingen investering er risikofri. Du sætter dine penge i noget, du tror vil stige i værdi, men der er ingen garantier. Du vil blive udsat for usikkerhederne på markederne, hvilket betyder, at værdien af din investering kan og vil springe rundt, så du kan få mindre tilbage, end du har sat ind.

Med investering går risiko og afkast hånd i hånd. Som en generel tommelfingerregel har investeringer med højere risiko,  inklusive aktier, potentiale til at give dig højere belønninger. Investeringer med lavere risiko har en tendens til at være lig med lavere afkast.

At starte i det små kunne være en god måde at dyppe tåen i vandet. Så kan du se, hvad der sker med din investering – og investere mere senere, hvis du vil.

Hvis du vil investere i aktier, råder vi dig til at vælge en mægler. Læs mægler anmeldelserne hos Trusted Broker Reviews.

Takeaway investeringstips til begyndere

1. Iinvestering er langsigtet – ideelt set i 5 år eller mere.
2. Jo højere potentielle belønninger er, desto højere er risikoen for tab.
3. Du behøver ikke vælge dine egne aktier - mange nybegyndere starter. investere i fonde.
4. Diversificering kan mindske virkningen af, at én investering klarer sig dårligt.
5. Start så tidligt som du kan, så dine penge får mere tid til at vokse.
6. Bliv ikke følelsesladet.
7. Mål din risikoappetit
8. Overvej passive midler
9. Få styr på dine omkostninger

Førstegangsinvestorer bør også dele relevante detaljer om deres handel med en, de stoler på. Dette kan være information såsom navnet på mægleren, hvilket beløb der er investeret, og hvorfor de køber sig ind i et aktiv. Det er godt for en person, du stoler på, at have dine oplysninger, hvis de skal have adgang til kontoen i en nødsituation. Du kan også afvise ideer fra den person.

Begyndere skal også bruge tid på at forstå en virksomhed, før de investerer i den, i stedet for at satse på, at dens aktie vil stige. Hvis de ikke gør det, ville de være bedre egnet til at investere i passive fonde. Månedlige bidrag til globalt diversificerede, billige og skatteeffektive passive fonde vil sandsynligvis føre til et godt afkast på lang sigt.