Derfor vælger så mange at flytte til Bornholm

SPONSERET AF SENSEO.DK

Derfor vælger så mange at flytte til Bornholm

ANNONCE

Det seneste år er der for første gang nogensinde registreret flere tilflyttere til Bornholm end borgere, der vælger at flytte fra øen. I takt med at flere og flere får mulighed for enten at arbejde hjemmefra eller vælger at starte op som selvstændig, har mange fået øjnene op for, at det i mange tilfælde kan lade sig gøre at rykke teltpælene op og bosætte sig et helt nyt sted. Det ser vi nærmere på her, så læs med, hvis du også trænger til luftforandring og, som rigtigt mange danskere, har et helt særligt forhold til Bornholm.

Der er ingen tvivl om, at der med Coronapandemien er sket, og stadig sker, en forskydning i den måde, mange mennesker arbejder på, og det har vist sig, at det er muligt med en langt større grad af fleksibilitet end man tidligere har været klar over. Flere ledere har indset, at de ansatte ikke producerer mindre ved at arbejde hjemme, og det er blandt andet derfor, man nu ser at folk i langt højere grad end tidligere vælger at bosætte sig på de danske øer, da de kan passe deres arbejde derfra.

Arbejdspladsen flytter med
I og med at rigtigt mange mennesker, ja man kan næsten tro at det er de fleste, arbejder ved en computer, kan det i princippet være lige gyldigt om man sidder derhjemme eller på selve arbejdspladsen. Med videomøder, e-mail og telefon har vi mulighed for at kommunikere med kolleger, selvom vi sidder i den anden ende af landet eller endda i andre lande langt fra Danmark. Det benytter flere og flere sig af, også selvom det er blevet muligt at vende tilbage til kontoret, og mange har altså valgt at flytte til Bornholm og starte en ny tilværelse.

Ønsket om fred og ro
Mange tilflyttere vælger Bornholm for at lægge afstand til det liv, de havde i f.eks. København eller en af de andre store byer og det pulserende liv der. Selvom man måske også holder af bylivet og f.eks. de mange caféer, trækker freden og roen på den anden side af Østersøen. Den gode kaffe kan man også få på Bornholm på en af øens gode kaffebarer eller man kan lave den selv med lækre Senseo produkter som man kan overveje, hvis man har, eller påtænker at anskaffe sig, en automatisk kaffemaskine.

Tættere på naturen
Naturen er uden tvivl et af de store trækplastre ved at flytte til solskinsøen. Skovene, klipperne og ikke mindst det helt særlige lys, man kan opleve på Bornholm, er grunden til at mange drages mod øen, som mange har oplevet på feriebesøg og som altså kan blive et nyt hjem, hvor man, som flere og flere ønsker, kan leve lidt tættere på naturen.Flere nyheder