Billigste varmepumpe service i hele landet

 Billigste varmepumpe service i hele landet
SPONSORERET AF NOVASOLAR-SERVICE.DK |

Har du en varmepumpe i dit sommerhus eller din helårsbolig, så kan det ind imellem være nødvendigt med et varmepumpe service. Der er mange fordele ved at huske varmepumpe service, men det kan være en træls udgift, hvis du ikke ved, hvem du skal henvende dig til for at få billig varmepumpe service. Det kan du heldigvis blive klogere på her.

Du behøver ikke betale overpris for varmepumpe service

Hvis du har en varmepumpe, så ved du helt sikkert, at den er guld værd i forhold til at varme dit hus op på en mere miljøvenlig måde end andre løsninger. Og netop fordi den kan give så meget værdi i din hverdag, skal den også have en god behandling, så den kan blive ved med at fungere optimalt, og det kan du gøre ved at give din varmepumpe et varmepumpe service ind imellem. Men det kan være dyrt med varmepumpe service, hvis du ikke kender de rigtige steder at få service fra. Men NovaSolar Service tilbyder den billigste varmepumpe service i landet på f.eks. Sjælland, og de kan også komme rundt i hele landet og udføre det. Faktisk kan NovaSolar Service også rykke ud, hvis det er akut, også selvom det er weekend eller helligdag, så du kan altid få hjælp til din varmepumpe, og du får det til en god pris.

Husk at varmepumpe service kan være lovpligtigt

For at give din varmepumpe de optimale forudsætninger for at varme dit hjem eller dit sommerhus op, skal du være opmærksom på, hvad den har brug for. Det betyder varmepumpe service i ny og næ, men du skal også være opmærksom på, at det i langt de fleste tilfælde faktisk er lovpligtigt med et årligt varmepumpeeftersyn. Det er nemlig lovpligtigt at få service på sin varmepumpe en gang om året, hvis varmepumpen har mere end 1 kg kølevæske, og det gælder for 90% af de varmepumper, der sælges i Danmark. Der er altså stor sandsynlighed for, at det også gælder din varmepumpe, og selvom det ikke gør, så kan en varmepumpe med mindre kølevæske også have brug for varmepumpe service engang imellem.

Uanset om det er lovpligtigt eller ej, så kan varmepumpe service sagtens være en god idé, fordi det på sigt kan spare dig rigtig mange penge. En varmepumpe, der ikke får lavet eftersyn regelmæssigt, kan faktisk miste op til 60% af sin effektivitet over en årrække, og det betyder, at du skal betale mere for at få den samme mængde varme, som du normalt betalte mindre for.

NovaSolar Service laver varmepumpe service uden binding

Har du brug for varmepumpe service, så kan du bestille det hos NovaSolar Service på novasolar-service.dk. Der kan du skrive dig op til at blive ringet op inden for kort tid og aftale, hvornår de skal komme ud og kigge på din varmepumpe, og de sørger for at ringe dig op igen, når det er tid til nyt varmepumpe service. Derudover har NovaSolar Service ingen binding, så du skal ikke bekymre dig om opsigelsesvarsler.