4 gode grunde til at købe en Ebike

4 gode grunde til at købe en Ebike
SPONSERET AF BOXBIKE.DK |

ANNONCE

Ebikes - eller elcykler, som de også kaldes - bliver mere og mere populære i Danmark, og færdes du ind imellem på cykelstierne, så er du helt sikkert også før blevet overhalet i modvind og opad bakke af en cyklist på ebike. Men du kan også få medvind i al slags vejr og terræn ved at købe en ebike, og her får du 4 gode grunde til, at du bør købe din ebike nu.

1. Ebike er mere miljøvenlig end en bil
En af de rigtig store grunde til at købe en ebike er, at det er meget mere miljøvenligt end en bil, og hvis du har kort til arbejde, så kan det gavne miljøet rigtig meget, at du lader bilen stå og tager din ebike i stedet. En bil udleder nemlig enormt meget CO2, når den bruger brændstof, mens en ebike udelukkende udleder den mængde CO2, der ligger i produktionen af cyklen og derefter kun det, der udledes i forbindelse med, at du bruger strøm til at lade din ebike. Du kan altså køre på din ebike med god samvittighed hver dag og spare rigtig meget CO2.

2. Du kan finde en ebike, der passer til dine behov
Der findes forskellige typer ebikes, så du kan let finde en ebike på Boxbike.dk, der passer til dine behov. Har du børn, der skal køres i skole, kan du få en ebike som ladcykel, så du kan have børnene med i ladet. Eller du kan få en ebike, der er udformet som en ganske almindelig cykel, som passer godt til kørsel i byerne, når du bare skal til og fra arbejde. Pendler du, kan du få en foldbar ebike, som du kan cykle på til og fra toget, og så kan den foldes sammen, så du kan have den med dig. Vil du finde den ideelle ebike, så læs boxbike’s elcykel test her.

3. En ebike hjælper dig til at komme ud og få frisk luft
Frisk luft kan kurere mangt og meget, og med en ebike kan du let få frisk luft til og fra arbejde eller på en hyggelig cykeltur i fritiden. En ebike kan tilmed gøre det lettere for dig at komme ud og få frisk luft på en cykel, især hvis du bor i et område, hvor du skal køre meget op og ned ad bakke, fordi du ved, at du ikke skal træde ligeså hårdt i pedalerne, når du skal ud. En ebike kan altså hjælpe med motivationen.

4. Det er nemmere at parkere en ebike end en bil
Arbejder du i byen, og tager du hver dag bilen på arbejde, ved du også, hvor besværligt det kan være at parkere bilen centralt. Men en ebike fylder ikke meget, og den passer selvfølgelig lige ind i et cykelstativ, så du let kan finde plads til den og ikke skal gå flere kilometer frem og tilbage til arbejde og parkeringsplads. Er du klar til at finde din nye ebike, kan du se det store udvalg på Boxbike.dk.