Tvivl om udvalgspost efter Jonna Nielsens exit

Tvivl om udvalgspost efter Jonna Nielsens exit
– Man kan også sige det sådan her: Hvis jeg nu gik og blev løsgænger, skulle René Danielsson så også have en plads i økonomiudvalget som ny gruppeformand for Dansk Folkeparti? siger Linda Kofoed Persson. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 23. JAN 2023 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
23. JAN 2023 • 05:30

Hverken Dansk Folkeparti eller Enhedslisten afviser, at der kan findes en løsning, så Socialdemokratiet beholder en plads i økonomiudvalget - også efter Jonna Nielsens farvel til partiet. Men begge ser forhindringer. Imens melder S ud, at en plads i økonomiudvalget er vigtigere end at sidde i socialudvalget.

Er det lovligt og muligt, og kan der findes en løsning, så Socialdemokratiet bliver siddende i økonomiudvalget efter tidligere gruppeformand Jonna Nielsens farvel? Den forespørgsel fra S vil borgmester Jacob Trøst (K) mandag bede kommunens jurister om at undersøge.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her