Lokal forfatter genopdager Bornholm i ny guidebog

Lokal forfatter genopdager Bornholm i ny guidebog
Bornholmske Kirsten Sonne Harild kommer i en ny bog med sine bud på steder, man skal besøge på Bornholm. Her er hun fotograferet af Justine Høgh, som også leverer fotos til bogen. Foto: Justine Høgh
NYHED | 19. AUG 2023 • 11:00
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
19. AUG 2023 • 11:00

En ny guidebog om Bornholm er på vej til boghandlerne, og denne gang er det en bornholmer, som har skrevet den. Bogen hedder "111 steder på Bornholm som du skal se", og er Kirsten Sonne Harilds bud på oplevelser hele året rundt. Bogen er illustreret med fotos fra alle årstider taget af fotograf Justine Høgh, som bor i Melsted. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Bornholm er en gigantisk gryde af historie, sansninger, fortællinger, byliv, iværksætteri, oplevelser, kunst, mennesker og natur, der møder os alle, når vi bevæger os rundt på øen. Vinklerne skifter, nogle ser Bornholm fra en side, andre fra en anden. I forskelligt lys til forskellige årstider. Det kan være opdagelser, og det kan være genopdagelser. Alle de ting, man vender tilbage til. For mig som bornholmer er det i høj grad genopdagelsen, der har været drivkraften", skriver Kirsten Sonne Harild i forordet.

"111 steder på Bornholm som du skal se" udkommer 1. september.