Jeg vil være den dirigent, jeg selv ville ønske at arbejde med

Jeg vil være den dirigent, jeg selv ville ønske at arbejde med
25-årige Laima Paplauskaite er ny korleder i Bornholmske Musikamatørers Kor, der har eksisteret i 45 år.
NYHED | ABONNENT | 20. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
20. SEP 2023 • 05:30

Laima Paplauskaite lærte sig selv dansk på fem måneder som 14-årig, og har gennemført to anerkendte musikalske uddannelser. Nu har hun sat sig i spidsen for Bornholmske Musikamatørers Kor (BMK) med ambitionen om at være den korleder, hun selv ville ønske at synge under.

Bornholmske Musikamatørers Kor har fået ny korleder i skikkelse af 25-årige Laima Paplaukaite. Med en femårig uddannelse i musikvidenskab ved Aalborg Universitet og uddannelsen som Malko-dirigent i København er der kommet kyndige kræfter til. Til dagligt studerer hun nu til ensembleleder ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning