Derfor forlader rektor campus

Derfor forlader rektor campus
Lisbeth Hvid Christensen forlader Bornholm efter 4,5 år. Arkivfoto: Allan Rieck
NYHED | ABONNENT | 8. JUN 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
8. JUN 2023 • 15:30

Campus Bornholm skal på jagt efter en ny leder af de gymnasiale uddannelser, efter at Lisbeth Hvid Christensen har meddelt sin afgang.

Lisbeth Hvid Christensen har fået nyt job i Jylland og forlader stillingen som rektor for de gymnasiale uddannelser og vicedirektør på Campus Bornholm med udgangen af juli.

Det bekræfter direktør for Campus Bornholm, Inge Prip, der også kan fortælle, at opsigelsen skyldes, at Lisbeth Hvid Christensen har fået nyt job som direktør for Social- og Sundhedsskolen i Randers.

Campus Bornholm tager afsked med en dygtig leder, siger Inge Prip.

– Lisbeth Hvid Christensen er en gæv jyde, der har knoklet for at udvikle Campus Bornholm til det, det er i dag. Vi ville gerne have beholdt hende længere, siger Inge Prip.

Længst siddende pendler

Lisbeth Hvid Christensen tiltrådte som leder af Campus Bornholms gymnasiale uddannelser i 2018. Det var ifølge Inge Prip et udfordrende tidspunkt.

– Vi var lige flyttet ind i et nyt hus, hvor vi skulle samarbejde på tværs af alle ungdomsuddannelser. Her har Lisbeth virkelig ydet ud over det sædvanlige, siger hun.

Campus Bornholm skal nu til at kigge sig om efter en ny leder af de gymnasiale uddannelser .

– Vi har sat gang i en rekrutteringsproces og leder efter en person med ledelses- og undervisningserfaring fra en gymnasial uddannelse. Og vi vil gerne have, at vedkommende kan tiltræde den 1. oktober. Det er i hvert fald vores ønske, siger Inge Prip, der slutter af med at rose Lisbeth Hvid Christensen for sin stamina som pendler.

– Hun har pendlet til og fra Hobro i 4,5 år, og er dermed den længst siddende pendler i en chefstilling, konstaterer Inge Prip.

– Det er lang tid, når man tænker på, hvor bøvlet det er.