Kamp om skovområde: Fredning møder modstand blandt grundejere

Kamp om skovområde: Fredning møder modstand blandt grundejere
Danmarks Naturfredningsforening synes, det er en god idé at frede Paradisbakkerne. Det synes en gruppe lodsejere i området ikke. De sammenligner det med at bruge en gummiged til at åbne en dør, som allerede står på vid gab. Arkivfoto: Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 3. OKT 2022 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
3. OKT 2022 • 05:30

Danmarks Naturfredningsforening vil frede Paradisbakkerne for at passe på dem. Grundejere i området vil også passe på Paradisbakkerne, men mener, at en fredning er helt unødvendig.

Paradisbakkerne er et naturmæssigt meget rigt område, og potentialet for at øge naturværdierne og skabe et stort sammenhængende naturområde med høj diversitet er meget stort. Samtidig er naturværdierne i Paradisbakkerne truet på grund af tilplantning med ikke-hjemmehørende arter, intensiv skovdrift og tilgroning af lysåbne naturområder. Derfor har DN – Danmarks Naturfredningsforening besluttet at rejse en fredningssag for Paradisbakkerne.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her