Hold 2: Bent Stiansen og Per Hallundbæk
Hold 3: Hans Beck Thomsen og Thomas Pasfall
– Mikkel Maarbjerg er en af de unge blandt de gamle kokke. Han var køkkenchef på hedengangne og legendariske Kommandanten, inden han fik også fik to michelinstjerner på Ensemble sammen med Jens Vestergaard. Daniel Kruse har været dessertkok så store steder som Søllerød Kro og Formel B. Og så er han jo både bornholmer og tidligere kombattant i dessertkonkurrencen. Det er et stærkt par, fortæller Sol over Gudhjems direktør Mads Marschall i en pressemeddelelse.
– Ben Stiansen er Skandinaviens første Bocuse d’Or-guldvinder og driver michelinrestauranten Statholdergaarden i Oslo. Sammen med tidligere køkkenchef fra Falsled Kro, Per Hallundbæk, er de også et rutineret par.
– Hans Beck Thomsen var manden, der fik Henne Kirkeby kro på det kulinarisk verdenskort som køkkenchef i over 25 år. Sammen med den fynske charmetrold Thomas Pasfall, kendt fra Munkebo Kro og restauranten i eget navn, er de også garanter for et vanvittigt højt niveau, lyder vurderingen.