skal se", mens den næste er en opfølger til krimien, som hedder "Det sorte hus". " />

Forfatter fortsætter sit rekordtempo i udgivelser

Forfatter fortsætter sit rekordtempo i udgivelser
Fotograf Justine Høgh og forfatter Kirsten Sonne Harild (til højre) ved præsentationen i William Dam, Rønne, af "111 steder på Bornholm du skal se". Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 8. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
8. SEP 2023 • 05:30

Kirsten Sonne Harild har udgivet over 120 bøger, og nu kan hun fortælle om to nye.

Da Tidende i 2021 lavede et længere interview med den bornholmske forfatter Kirsten Sonne Harild omtalte vi hende blandt andet som "kvinden med ketchupeffekten", hvilket skyldes, at hun faktisk kom sent i gang med sit forfatterskab, men siden blev nærmest ufatteligt produktiv.

Første gang hun fik udbetalt bibliotekspenge var i 2004, hvilket skyldtes, at hun ikke havde udgivet bøger før da, men allerede i 2021 havde hun rundet 120 bøger og havde sendt sin første voksenbog, krimien "Den vilde", på gaden.

Og hun er fortsat med at skrive, hvilket både en nylig udgivelse og en kommende vidner om. Den førstnævnte er en slags guide til Bornholm, "111 steder på Bornholm du skal se", mens den næste er en opfølger til krimien, som hedder "Det sorte hus".

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.