Fire nomineringer til sommerrevyen

Fire nomineringer til sommerrevyen
Ifølge kulturhjemmesiden Cph Culture fremstår Joakim Lind Graae Tranberg mest vidunderlig i sangen "Jâ e borinjholmer". Pressefoto: Anders Beier
REVY | ALMINDINGEN | 6. JUL 2021 • 07:24
Henrik Nielsen
Journalist
REVY | ALMINDINGEN
6. JUL 2021 • 07:24

Kulturhjemmesiden Cph Culture elsker revy og har derfor lanceret sin egen revypris. I alt er der 10 kategorier, og i fire af dem er Bornholms Sommerrevy nomineret.

Søren Hauch-Fausbøll er nomineret til sommerens revyskuespiller, Alice Carreri er nomineret til sommerens revykapelmester, og Joakim Lind Graae Tranberg er nomineret til sommerens revygennembrud. Endelig er Joakim Lind Graae Tranbergs kvæd til hans hjemegn, "Jâ e borinjholmer", nomineret til sommerens revynummer.

Vinderne afsløres den 1. august.

Cph Culture har også anmeldt Bornholms Sommerrevy og har kvitteret med fire ud af seks stjerner. Overordnet beskriver anmelderen "Skov og ballade" som en "en skæv og skøn sommerrevy".

Af numre fremhæver anmelderen Gunvor Reynbergs keramiker og Søren Hauch-Fausbølls venlige mand med opkastfornemmelser. Joakim Lind Graae Tranbergs sangstemme har gjort indtryk, ikke mindst i "den dejligt jordnære "Jâ e borinjholmer", der bevæger i kraft af Joakim Lind Graae Tranbergs oprigtige fortolkning", og Alice Carreri "formår at give et originalt bud på, hvad det vil sige at være kapelmester, komponist, musikarrangør, danser, sanger og skuespiller i en bornholmerrevy".

Ifølge anmelderen fornægter iscenesætter Lars Knutzons sans for det absurde sig ikke, og "Bornholms Sommerrevy 2021 lever uden tvivl op til forventningerne om befriende anderledes underholdning med mere end eet lokalt strejf".